Dominix 403 Opublikowano 28 Września Opublikowano 28 Września (edytowane) 3 godziny temu, galakty napisał(a): Ty tak serio? A co złego w trochę lepszym FFB? Nie chodzi mi o fizykę opon itd, tylko żeby to co jest było lepiej czuć na kierownicy. W 5 to się musiałem na kombinować żeby to na kierownicy działało a jak już się dało to było takie meh, nawet by sobie jakąś wolna fura pojeździć po ulicach. Nawet jakby przenieśli to co jest w FM do FH by wystarczyło bo to arcade a nie sim. Edytowane 28 Września przez Dominix 1
Liber8 138 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września (edytowane) Forza 3 - była dla mnie jedną z najlepszych gier tego typu (z ery po 2010 roku) Forza 4 - też dobra, ale nie ukończyłem, wynudziła strasznie Forza 5 - o matko boska, nie miałem ochoty w to grać. Forza 6 - nie zamierzam instalować. Ewidentnie problem jest ze mną, nie z Forzami Nie dogodzi mi nawet Forza 9, wydaje się, że jestem znudzonym, starym, zgorzkniałym dziadem, którego lepsza grafika i w ogóle "lepsze wszystko" już nie cieszy i nie zadawala Jak ktoś ma teraz 20 lat, grał w forzę 3 jak miał 9 lat (albo w ogóle nie grał, bo do przedszkola chodził) to forza 6 będzie wspaniałym doświadczeniem. Na mnie 40 letniego starca to już tak nie działa, lepiej mi do trumny się szykować, a nie krytykować nowe gry Edytowane 29 Września przez Liber8 3 1
KiloKush 607 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września 5 godzin temu, Liber8 napisał(a): Forza 3 - była dla mnie jedną z najlepszych gier tego typu (z ery po 2010 roku) Forza 4 - też dobra, ale nie ukończyłem, wynudziła strasznie Forza 5 - o matko boska, nie miałem ochoty w to grać. Forza 6 - nie zamierzam instalować. Ewidentnie problem jest ze mną, nie z Forzami Nie dogodzi mi nawet Forza 9, wydaje się, że jestem znudzonym, starym, zgorzkniałym dziadem, którego lepsza grafika i w ogóle "lepsze wszystko" już nie cieszy i nie zadawala Jak ktoś ma teraz 20 lat, grał w forzę 3 jak miał 9 lat (albo w ogóle nie grał, bo do przedszkola chodził) to forza 6 będzie wspaniałym doświadczeniem. Na mnie 40 letniego starca to już tak nie działa, lepiej mi do trumny się szykować, a nie krytykować nowe gry FH 3 - coś nowego na PC, super grafika, spoko fizyka, wciągała FH 4 - trochę lepsza grafika, 4 pory roku, trochę gorsza fizyka FH5 - trochę lepsza grafika, trochę gorsza fizyka, więcej tego samego co już było od 2 serii, zdobywanie super samochodów co chwilę za nic Ta gra po prostu ma problem na etapie projektu w zrobieniu przemyślanej, progresywnej, wciągającej kariery. Gracz nie ma żadnej motywacji by zdobywać nowe auta.
wrobel_krk 851 Opublikowano 29 Września Opublikowano 29 Września Tak jak też jestem 40+ dziadek ale liczę że coś będzie w tym fh6 dużo z NFS Underground 2. W 4 i 5 tak trochę pojeździłem na game pass ale szału nie było. Drifty jak będą tylko ciekawe i dragi
Dimazz 565 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września (edytowane) Na pewno kupię ale nie na premierę bo pełna wersja będzie kosztować pewnie ponad 500zł a innych nie opłaca się kupować. Nie liczę na coś innego i powiew świeżości bo formuła się sprawdza i sprzedaje. Będzie to samo ale na innej mapce. Ekipe od forza motosport zwolnili ale horizon jakoś ciągnie. Edytowane 30 Września przez Dimazz
Kabor 459 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Ciekawe czy jednym z dodatków znowu będzie Hot Wheels. 1
Dimazz 565 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września mam nadzieję że nie. FH5 miała dla mnie najgorsze dodatki
wrobel_krk 851 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września A forza nie jest i tak od poczatku w game pass?
Filip454 209 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września Forza Motorsport 3 to było coś Już takiego czegoś nigdy nie będzie. Rewolucja w ewolucji. Ten fotorealizm w tamtych czasach to było coś niesamowitego na tak słabym sprzęcie. No i 60 FPS. Brakowało mi tylko zmiennych warunków pogodowych. Gdyby był deszcz taki jak w DriveClub, to byłaby chyba najbardziej legendarna część. 1
MrKetiw 128 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 40 minut temu, Dimazz napisał(a): mam nadzieję że nie. FH5 miała dla mnie najgorsze dodatki Dla mnie jeden z najlepszych czyli Rajdy, mega mapa, można sie zachwycać widokami, mam wrażenie że mapa w rajdach jest lepiej dopracowana niż podstawka.
Kadajo 7 396 Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 5 to zdecydowanie dla mnie najlepsza część chociaż nie grałem w 2 i 1. 2 tylko trochę liznąłem kiedyś na XOX. 1
Phoenix. 4 711 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października Ja tam kupię do benchmarku w grze 🤣 4
VRman 2 634 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października (edytowane) edit: a, nie ten wątek. Ten jest o Horizonie Edytowane 1 Października przez VRman 1
maras2574 889 Opublikowano 1 Października Opublikowano 1 Października (edytowane) W dniu 28.09.2025 o 13:50, MaxxGroo napisał(a): Nikt kto lubi samochodowki nie chce grać w NFS przez to, więc w kogo oni celują robiąc takie barachło. Jedyne NFS w jakie gralem, to NFS Porsche na PSX Te wszystkie potem, to tak jak piszesz, barachlo. W FH5 mam nagrane ponad 500 godz., gralem od premiery, porzucilem ją dopiero 2tyg. temu. A tak, to caly czas co czwartek siadalem na te dwie godzinki żeby sezonowe wyścigi porobić. Nie gralem w 1 ani 2, bo nigdy nie mialem Xboxa. Zacząlem grać dopiero jak seria zawitala na PC. I dla mnie z 3,4 i 5, to piątka wlaśnie jest najlepsza. Czego można spodziewać się w 6 ? Nie wiem. Pewnie oprócz lokalizacji w Japonii, niewiele się zmieni względem 5 W dniu 30.09.2025 o 08:30, Kabor napisał(a): Ciekawe czy jednym z dodatków znowu będzie Hot Wheels. Nie podeszlo mi to w 5, oby nie bylo w 6. Albo Lego w 4, masakra. Tzn. dla dzieci ok, dla starych tetryków...a fuj W dniu 30.09.2025 o 08:34, Dimazz napisał(a): mam nadzieję że nie. FH5 miała dla mnie najgorsze dodatki Rally nie jest takie zle A piątka babole ma do dzisiaj Edytowane 2 Października przez maras2574
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Raczej w nowej części Hot Wheelsów nie będą promować "Lurrique Ferrari zmarł po poważnym wypadku podczas niedzielnego pokazu Hot Wheels Epic Show w brazylijskim Beto Carrero World" https://sportowefakty.wp.pl/moto/1221403/fatalny-blad-podczas-pokazu-lurrique-ferrari-nie-zyje Spoiler
samsung70 210 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 1 godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): Raczej w nowej części Hot Wheelsów nie będą promować "Lurrique Ferrari zmarł po poważnym wypadku podczas niedzielnego pokazu Hot Wheels Epic Show w brazylijskim Beto Carrero World" https://sportowefakty.wp.pl/moto/1221403/fatalny-blad-podczas-pokazu-lurrique-ferrari-nie-zyje Pokaż ukrytą zawartość dziwnie ten wypadek wygląda, czemu taka mała prędkość, taka mała odległość, i gdzie on w ogole poleciał
Rekomendowane odpowiedzi