Forza Horizon 6
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SebastianFM · Opublikowano
Ty narzekałeś na pobór mocy w BF6, a teraz wyskakujesz z wynikami z Cinebench. Ja ci tylko próbuję wytłumaczyć, że przy nieoptymalnie ustawionym AC Loadline właśnie jak rdzenie są mniej obciążone, np. podczas gry, to napięcie CPU jest wyższe niż podczas benchmark'u. -
Przez Tomasz21 · Opublikowano
Wiec zostaje aby wymiana na inne tak? Duza bedzie różnica jakbym zakupił 3600mhz? -
Przez Kyle · Opublikowano
Nie wiem, ale to Ty dzwonisz. -
Przez Strutter · Opublikowano
@Send1N Laptopa kupiłem pod koniec października. Jedyna zmiana od tamtego czasu to dołożenie drugiej kostki 16GB o takim samym taktowaniu (2666) i timingach. Nie trzyma zauważalnie krócej, sprawdzam za to możliwość działania dłużej. Zakładając oryginał, 100% pojemności względem 70% w teorii powinno przynieść wzrost czasu działania o 42%. -
Przez belzebub · Opublikowano
Witam wszystkich, Miałem w planach aktualizacje PC w tym roku, ale z wiadomych przyczyn zostanę raczej na DDR4 więc chciałbym dokupić nowe mobo, CPU i GPU. Co by się obecnie najbardziej opłacało? Zależy mi, żeby brało mało mocy to może spróbowałbym zrobić sobie SFF. Najlepszy byłby pewnie 5800x3d na am4, ale on teraz też pewnie ma ceny zaporowe. Nie wiem w jaką konkretną grafikę teraz celować, ale max to 9070 XT. Posiadam obecnie taki zestaw: i7 7700k z270 16gb ddr4 3200mhz PSU 650W RX580
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi