Forza Horizon 6
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pshemko · Opublikowano
Drodzy Panowie, tyle czasu był w miarę spokój i nic się nie działo jednak teraz przy odpaleniu znowu wyskoczył błąd 4E, a już miałem nadzieję, że coś się polepszyło. Zaczynam się zastanawiać, czy nie wymieć płyty głównej na jakąś inną - dobrze, że chociaż one nie poszły w górę. Ewentualnie dać moje RAMy znajomemu i czy u niego również występują owe błędy czy coś w tym stylu. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję bardzo za pomoc. -
Przez lukadd · Opublikowano
Częściowo zwiększyli zasięgi, ale dalej są widoczne doczytywania. -
Przez Krauziak · Opublikowano
Mi laptop mial zastapic stacjonarke.Z mozliwoscia ewentualnego wzieca go ze soba. Tutaj mialo byc all in . Na biurku stoi na podstawce,wpiety do dock'a (kieszen na dwa dyski,masa portow usb) i zewnetrznego monitora.Czasem uzywam go zgodnie z przeznaczeniem,ale tak to glownie jako pc . Mialem w ogole nie miec biurka,ale udalo sie wycyrklowac takie 100x80 w rog sypialni -
Przez Jastrzab · Opublikowano
To na większym 32" 1440 nie trzeba skalować, bo rozdzielczość ta sama, a wszystko większe, tak? Na 27" to zdecydowanie z tego co widziałem, to ludzie mieli popowiększane. Nawet na tym 1080 przynajmniej strony internetowe. Tylko na 32" przy użytkowaniu poza graniem, to już chyba w ogóle trzeba kręcić głową od lewej do prawej, skoro ja muszę na 27" To takie to już chyba te wygięte panele? Widzę, że w sprzedaży są nawet 32" na 1080 hmm. -
Przez VRman · Opublikowano
Ale w recenzji FH5 na DF mówili, że to pierwsza część, która w trybie 30fps na konsolach oraz w ultra na PC ma daleeeeko zasięg widzenia, przez co tego problemu w końcu nie ma, i że jest to swego rodzaju przełom. Pamiętam, że przy trójce brać PeCetowa się wkurzała, że nie było nawet opcji, żeby to poprawić, a waliło po gałach na max ustawieniach jakby to było jakieś medium. Dla tej jednej gry się przymierzałem do kupna 1080ti jak stanieje, ale nie staniał i nie kupiłem karty aż do 2026r. Jak w końcu zagram (o ile się jeszcze jakkolwiek da), to chyba z DSRem z 8K , albo po prostu klatek będzie "dużo". Pamiętam, że na premierę był problem utrzymać 120fps nawet na (wtedy) mocnych procach. Tylko szkoda, że już wspólnie się w FH3 nie pojeździ, bo miło wspominam wspólne jazdy bez celu wokół O'ahu w Test Drive Unlimited.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi