MaxxGroo 91 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) Ja lata temu kupiłem sobie tyko okrągłe kółko WRC do DD, właśnie dlatego, że jest uniwersalne i nie trzeba go ściągać. Kierownice jak Logi g29, 920, T150, T300 były okrągłe i tak się zawsze grało we wszystkie F1, GT3 itp itd. Edytowane 25 Kwietnia przez MaxxGroo
lukadd 3 763 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia T300 w standardzie najczęściej ma okrągłe, ale wymienne. Ja dokupiłem do Formuly "kółko", całkiem inne wrażenia w F1 itp. 1
galakty 5 169 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Wszystkie współczesne "ścigałki" mają praktycznie wolant, a nie kółko. F1 mniejsze, GT3 itp większe. Aczkolwiek do starszych aut czy WRC kółko się przydaje. Ja nie mam bo TS-PC nie posiada QR więc nie chciało mi się wymieniać i niestety starsze auta np. w EVO czy AMS2 są trudno grywalne przez kąt, oczywiście można go zmniejszyć, ale to nie to samo
Dominix 618 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Ja zaczynałem na g920 z okrągłą ale grałem głównie w F1 i ja zmodowalem i było o wiele lepiej. Teraz nie wyobrażam sobie grania na okrągłej w F1 czy jakieś GT/HY a ta CS jest idealna dla mnie do wszystkiego innego. Ale nie powiem jest dość duża w porównaniu do tej GS co mam. Następnie h shifter I pedal sprzęgła ale na początek w takiej forzy łopatki będą git
galakty 5 169 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Ja Forzę tylko na padzie, próbowałem na kierownicy i totalnie nie ogarniam, nic nie czuć i nie wiadomo co się dzieje z autem 1 1
MaxxGroo 91 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Forza na kierownicy bez asyst to cyrk. Silnik gry kompletnie nie przystosowany do tego i walczy się z problemami, których nie znają ludzie z kontrolerem. Na padzie jest sie wystarczająco szybkim, asysty robią całą robotę.
Dominix 618 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Dlatego liczę że 6 będzie miała trochę lepszy ffb i wsparcie dla kierownic, bo 5 była średnia. Jakby ffb był na poziomie F1 to by było spoko.
MaxxGroo 91 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) Studio rozpadło się na 2 projekty, Fable i FH6, przez co FH6 jest co najwyżej dobrym reskinem, FH5 w Japoni - warte ze 120zł. Żadnych większych zmian nie ma, opinie po becie recenzenckiej są juz wszędzie dostępne. Edytowane 25 Kwietnia przez MaxxGroo
lukadd 3 763 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 29 minut temu, Dominix napisał(a): Dlatego liczę że 6 będzie miała trochę lepszy ffb i wsparcie dla kierownic, bo 5 była średnia. Jakby ffb był na poziomie F1 to by było spoko. Już w 5 poprawiali dalej ffb i ogólnie kierownice, ale dalej to nigdy do końca się nie uda. Za dużo aut, otwarta mapa. Zawsze będzie niedosyt na kierownicy w tej grze jak porównasz do gier simów gdzie to fajnie działa.
galakty 5 169 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Nawet FM8 nie była idealna pod kierownicę, a co dopiero FH6...
lukadd 3 763 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Tak FM też nie jest za dobra, poszczególne auta jeździłem tam na kierownicy okazjonalnie jak robiłem jakieś rekordy na okrążeniach, ale zwykle na padzie i tak było najlepiej
brainq 72 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Niestety na kierce nawet jak coś poprawili to nadal nie było czuć auta, miałem taki efekt input lag itp (mimo ze ustawiałem) jak macie jeździć w online żeby mieć szanse to tylko pad.
galakty 5 169 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Jakby jeszcze każdy się inaczej prowadził...
Dominix 618 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia German pack bez mędrców jakieś w123/4/6 mogli by dać
KamcioGF 160 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia W fh5 jest W124 500E to pewnie do 6 w końcu i też trafi.
KamcioGF 160 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia A to w jedynce miałeś same amerykańske auta, w dwójce włoskie i francuskie itd.?
Kadajo 9 968 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Nie wiem i tak jeździłem tylko lambo i ferrari
galakty 5 169 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia 33 minuty temu, Dominix napisał(a): German pack bez mędrców jakieś w123/4/6 mogli by dać German pack, a nie German Premium 11 minut temu, Kadajo napisał(a): Japonia tu German shitpak Niemieckie też przerabiali na japan style
galakty 5 169 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Kuźwa akurat ogarnąłem że mam wtedy tydzień urlopu z nadgodzin i nie mam planów poza siedzeniem w domu i graniem, jeszcze mnie skusi kupić FH6 xDDDD
Art385 491 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Kurde na MS store idzie wyrwać premium 352 ziko ale w głębi serca człowiek wie, że powinien kupić na steam nawet jeśli ma to być wersja standard i dodatki dokupić sobie potem. A wy atakujecie wersje microslopa czy steam?
galakty 5 169 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Ja jak mam kupić to tylko Steam bo chcę również grać na handheldzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Optymalne ustawienia grafiki
Rekomendacja dodana przez Kadajo
2 reakcje
Pokaż odpowiedź