Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
17 godzin temu, Dominix napisał(a):

Zależnie od auta będzie odpowiednia kiera xd 

Mam tak samo, ale....... nie do FH ;) Tutaj tylko pad :thumbup:

Nie powiem że nie, bo w piątce pojeżdziłem trochę na kierownicy, ale tylko tak, dla funu ;)  Wyścigu żadnego 

Ps. 18,6 to temp. ? Idealna :thumbup:

Edytowane przez maras2574
Opublikowano
18 minut temu, maras2574 napisał(a):

Mam tak samo, ale....... nie do FH ;) Tutaj tylko pad :thumbup:

Nie powiem że nie, bo w piątce pojeżdziłem trochę na kierownicy, ale tylko tak, dla funu ;)  Wyścigu żadnego 

Ps. 18,6 to temp. ? Idealna :thumbup:

To oczywiście nie głównie pod fh ;) do Ace, F1 czy WRC/Acr. Tutaj 4fun będzie głównie.

Temperatura w to tylko chwilowe. Z czasem jak gram rośnie do 25+ 🥵 w małej norze 3x2m to się szybko samym kompem nagrzewa xD

Opublikowano
1 godzinę temu, maras2574 napisał(a):

Kompa za okno wystaw :E Ja jak mam latem 25+, to nie ma mowy o siedzeniu przy kompie !!! Ewentualnie w nocy jak się trochę ochłodzi + mały PIZDRYK na biurku żeby owiewał facjatę :D W gorące dni wolę w basenie na ogrodzie dupę moczyć :hihot: 

Ale taka temperatura dodaje immersji podczas jazdy ;)

Zawsze sobie okno otwieram i dzwi, do tego mam duży wentylator do którego wlewam wodę i dodaje lód do lepszego chłodzenia ;)

Opublikowano
4 godziny temu, maras2574 napisał(a):

a jak mam latem 25+, to nie ma mowy o siedzeniu przy kompie !!!

Przy 25 st. C o ja przed kompem nawet okna nie otwieram (zresztą to powinna być normalna temperatura pokojowa)... Ludzie, co za pokolenie - twardym trzeba być, a nie miętkim! Przy 30 st. w pomieszczeniu można zacząć narzekać... :E 

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, MaxxGroo napisał(a):

Są jakieś niezależne pierwsze wrażenia ?

Jak coś znajdziecie dajcie znać .

Proszę 

Jestem fanem forzy od pierwszej części horizon i od drugiej części Motorsport. 

Odświeżyłem sobie części 3,4 i 5 przed premierą 6. Trójka wspaniała, piękne widoki i klimat, czwórka również była bardzo dobra a piątka... No cóż, niby podobała mi się na premierę, niby byłem zadowolony ale ten pseudo cool klimat mnie odrzucał niesamowicie i jest to jedyna część którą ukończyłem tylko raz. Dlatego niezmiernie cieszy mnie to co gość mówi na tym filmiku, że gra się w to jak w inną grę, jak nie w forzę. Nie wiedziałem, że weterani studia odeszli ale moim zdaniem to może wyjść tej serii tylko na dobre, zresztą widać to na tym filmiku - mapa i widoki są niesamowite a gra wydaje się być bardzo dopracowana. 

Edytowane przez Henryk Nowak
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

Proszę 

Co ty mi wysyłasz , jego kanał to narzędzie marketingowe, przedłużenie rąk wydawców.

Właśnie prosiłem o niezależne treści nie od osób które dostały wcześniejszy dostęp , a od osób które zagrały w przeciek.

To jest ten sam case jak przy premierze Forzy Motorsport, YouTuberzy infulencerzy sprzedawali reklamę.

Dlatego stary ogarnij się i nie słuchaj tego makaronu który nakręcaja na uszy takie osoby.

Edytowane przez MaxxGroo
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, MaxxGroo napisał(a):

Dlatego stary ogarnij się .

To co mówi znajduje uzasadnienie na filmie. Nawet jeśli to jest płatna reklama to pokazuje dużą część gry i można ocenić na własne oczy to co się widzi bez jego komentarza. W zasadzie ja go i tak szczególnie nie słuchałem bo gość kiepsko włada językiem polskim ale właśnie to co widać na filmie wygląda zacnie. Skala mapy robi wrażenie, samo Tokyo jeszcze bardziej. 

Edytowane przez Henryk Nowak
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

To co mówi znajduje uzasadnienie na filmie. Nawet jeśli to jest płatna reklama to pokazuje dużą część gry i można ocenić na własne oczy to co się widzi bez jego komentarza. W zasadzie ja go i tak szczególnie nie słuchałem bo gość kiepsko włada językiem polskim ale właśnie to co widać na filmie wygląda zacnie. Skala mapy robi wrażenie, samo Tokyo jeszcze bardziej. 

Komentarz jest bardzo ważny, znowu wspomnę Forze Motorsport i Microsoft Flight Simulator 2024

Obie gry na premierę były totalną farsą. Nie mozna było tego poznać po filmach, ani po komentarzu influ youtuberów, ani po gameplayach. Wyszło dopiero jak trafiło do rąk niezależnych graczy.

Edytowane przez MaxxGroo
  • Upvote 2