Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja lata temu kupiłem sobie tyko okrągłe kółko WRC do DD, właśnie dlatego, że jest uniwersalne i nie trzeba go ściągać.

Kierownice jak Logi g29, 920, T150, T300 były okrągłe i tak się zawsze grało we wszystkie F1, GT3 itp itd.

Edytowane przez MaxxGroo
Opublikowano

Wszystkie współczesne "ścigałki" mają praktycznie wolant, a nie kółko. F1 mniejsze, GT3 itp większe. Aczkolwiek do starszych aut czy WRC kółko się przydaje.

Ja nie mam bo TS-PC nie posiada QR więc nie chciało mi się wymieniać i niestety starsze auta np. w EVO czy AMS2 są trudno grywalne przez kąt, oczywiście można go zmniejszyć, ale to nie to samo :D 

Opublikowano

Ja zaczynałem na g920 z okrągłą ale grałem głównie w F1 i ja zmodowalem i było o wiele lepiej. Teraz nie wyobrażam sobie grania na okrągłej w F1 czy jakieś GT/HY a ta CS jest idealna dla mnie do wszystkiego innego. Ale nie powiem jest dość duża w porównaniu do tej GS co mam.

Następnie h shifter I pedal sprzęgła ale na początek w takiej forzy łopatki będą git ;)

Opublikowano

Forza na kierownicy bez asyst to cyrk.

Silnik gry kompletnie nie przystosowany do tego i walczy się z problemami, których nie znają ludzie z kontrolerem. Na padzie jest sie wystarczająco szybkim, asysty robią całą robotę.

Opublikowano (edytowane)

Studio rozpadło się na 2 projekty,

Fable i FH6, przez co FH6 jest co najwyżej dobrym reskinem, FH5 w Japoni -  warte ze 120zł.

Żadnych większych zmian nie ma, opinie po becie recenzenckiej są juz wszędzie dostępne. 

Edytowane przez MaxxGroo
Opublikowano
29 minut temu, Dominix napisał(a):

Dlatego liczę że 6 będzie miała trochę lepszy ffb i wsparcie dla kierownic, bo 5 była średnia. Jakby ffb był na poziomie F1 to by było spoko.

Już w 5 poprawiali dalej ffb i ogólnie kierownice, ale dalej to nigdy do końca się nie uda. Za dużo aut, otwarta mapa. Zawsze będzie niedosyt na kierownicy w tej grze jak porównasz do gier simów gdzie to fajnie działa.

Opublikowano

Niestety na kierce nawet jak coś poprawili to nadal nie było czuć auta, miałem taki efekt input lag itp (mimo ze ustawiałem) jak macie jeździć  w online żeby mieć szanse to tylko pad.

Opublikowano
33 minuty temu, Dominix napisał(a):

German pack bez mędrców -_- jakieś w123/4/6 mogli by dać ;)

German pack, a nie German Premium :E :E

11 minut temu, Kadajo napisał(a):

Japonia tu German shitpak LOL

Niemieckie też przerabiali na japan style ;) 

Opublikowano

Kurde na MS store idzie wyrwać premium 352 ziko ale w głębi serca człowiek wie, że powinien kupić na steam nawet jeśli ma to być wersja standard i dodatki dokupić sobie potem. A wy atakujecie wersje microslopa czy steam?