j4z 1 873 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Wyłączyłem FG, zjechałem trochę z ustawień i jest nowa świeżość. Jednak ten FG to zło jest. FH6 ogram do końca. Aktualnie mam dobrą "wkrętkę".
j4z 1 873 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) Zauważyliście, że w Forzach, na replayach, fury mają tylko jeden bieg? VID_20260624_180031283.mp4 Przecież tego się oglądać nie da, bo huczy w głowie. Edytowane 24 Czerwca przez j4z 2
Godlike 1 047 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Zacząłem ogrywać FH6, powiedzcie mi czy pobieranie ustawień tuningow aut jest dostępne od początku gry czy później się odblokowuje? Bo nie pamiętam jak to było w FH5 a nie mogę tego znaleźć 😅
Kadajo 9 968 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Odrazu jest dostępne. Na stronie z tuningiem powinien być dostępny skrót do gotowych presetow. 1
galakty 5 169 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 13 godzin temu, j4z napisał(a): Zauważyliście, że w Forzach, na replayach, fury mają tylko jeden bieg? Oj tam, po prostu e-CVT się wgrało
Godlike 1 047 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca A na jakich poziomach trudności gracie? Ja próbowałem na wybitnym to z jeden wyścig na początku gry wygrałem ale kolejne to 5-6 miejsce, zmieniłem na ponad przeciętny to jest łatwiej ale jakiś taki niedosyt mam że cienki bolek jestem 😅 aczkolwiek czytałem, że AI w tej grze jest skopane ale żeby na poziomie wybitnym było aż taki kozak?
Kadajo 9 968 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Ja gram na Expert albo Pro w zależności od wyścigu. Warto tez zaznaczyć ze po ostatnich aktualizacjach poziomy trudności zostały poprawione i nie są już tak "niemożliwe" jak wcześniej. Wydaje mi sie tez ze AI zachowuje się bardziej przewidywalnie i jest mniej sytuacji gdzie jeden wyścig wygrywamy bez problemu a następny nagle nie jesteśmy w stanie nawet zająć miejsca na podium.
Godlike 1 047 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca @Kadajo a grasz na padzie czy kierownica?
j4z 1 873 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Był u mnie kolega. Jechaliśmy ten sam wyścig, tą samą furą, żeby zobaczyć, kto będzie mieć lepszy czas. On był pierwszy i miał gorszy czas ode mnie. Ja byłem 3 czy 4. xd Co to poziomu to zależy od wyścigu i fury. Od nowicjusza do eksperta. Nie jestem dobrym graczem na poziomie globalnym. Wyścigi w FH6 są "ustawione", że tak to ujmę. btw Wczoraj ukończyłem grę. Edytowane 25 Czerwca przez j4z
j4z 1 873 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Ukończyłem wszystkie dostępne wyścigi i aktywności typu fotoradar itp. A nie, driftów nie ukończyłem, bo nie lubię. 1 1
Godlike 1 047 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca 46 minut temu, j4z napisał(a): Ukończyłem wszystkie dostępne wyścigi i aktywności typu fotoradar itp. A nie, driftów nie ukończyłem, bo nie lubię. Witaj w klubie, też nigdy nie lubiłem driftow
Amp 30 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Też macie zbugowanego chevroleta bel air...nie mogę nałożyć swojego malowania...pojawia się ono na szybie bocznej i przedniej.
MJRegul 802 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Przeszukałem internet i nigdzie nie widzę tańszego klucza niż na Steam, w sumie to żadnego klucza, wszystko wyprzedane. Ma ktoś może kluczyk do sprzedania? Czy zostaje mi wybulić 299zł?
lukadd 3 763 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Na loaded ~200 zeta standard, a premka z dlc 300.
MJRegul 802 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Ok, okazało się, że miałem kasę na Enebie to kupiłem za 175zł na X'a. Co prawda chciałem mieć na Steamie ale niech ma coś MS ode mnie Jeżu, 147GB
HappyLittleGamer 252 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Coś kompletnie się rypło w ostatnim tygodniu po update bo przedtem można było grać na Steam Decku przy locku 30fps a teraz nawet w benchmarku dropy do 15 FPS na GPU i stutterfest jest
Dimazz 782 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca powiedzcie mi gdzie teraz kupić forze 6 premium. Z jakiej kluczykowni, która jest sprawdzona by na inny region już się chyba nie da a nie chce więcej czekać
mazi636 35 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca 54 minuty temu, Dimazz napisał(a): powiedzcie mi gdzie teraz kupić forze 6 premium. Z jakiej kluczykowni, która jest sprawdzona by na inny region już się chyba nie da a nie chce więcej czekać loaded i instang-gaming są polecane, na porównywarce cen gg.deals pokazuje, że z kodem jest ciutkę taniej gameboost.com, ale ja tam osobiście nie kupowałem 1
Dimazz 782 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca (edytowane) dzięki tylko widzę że z podatkiem gra wychodzi ponad 400zł. To już nie bardzo Edytowane 8 Lipca przez Dimazz
mazi636 35 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca 11 minut temu, Dimazz napisał(a): dzięki tylko widzę że z podatkiem gra wychodzi ponad 400zł. To już nie bardzo Hipotetycznie zawsze możesz płacić z Albanii lub Watykanu i nikt Cię za to ścigać raczej nie będzie, ale to już wiadomo zgodnie ze swoim sumieniem/na własne ryzyko
piwakk 48 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca Też chcę kupić, ale klauzula sumienia mi nie pozwala kupić, jak widzę że premium było na g2a za 295-300 zł...
ODIN85 4 926 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca Jak masz rodzinę w Chinach to wyrwiesz nawet taniej
MrKetiw 287 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca 4 godziny temu, piwakk napisał(a): Też chcę kupić, ale klauzula sumienia mi nie pozwala kupić, jak widzę że premium było na g2a za 295-300 zł... U mnie kupiona na g2a premium, działa wszystko normalnie
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Optymalne ustawienia grafiki
Rekomendacja dodana przez Kadajo
2 reakcje
Pokaż odpowiedź