Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 5.06.2026 o 22:21, Kadajo napisał(a):

No to by nawet było fajne wytłumaczenie, gdyby nie to, że się lampy zapalają normalnie :E

Jak widać nie wszystkie :E

Ten model wygląda dramatycznie kiepsko.

obraz.thumb.png.5a6c9c424c8921a2ef5e36ddb6c26a27.png

A wystarczyło wklepać nazwę auta w internet żeby się dowiedzieć, że nie masz racji :) 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Z tego co pamiętam, jak ostatnio grałem, zdobyłem purpurową opaskę. Na tym etapie zupełnie nie chce mi się wracać do gry. Zresztą od początku nie było u mnie jakiegoś zauroczenia. 

Edytowane przez j4z
Opublikowano

Coś namieszali z poziomami trudności razem ze startem kolejnej playlisty festiwalowej. Obecnie każdy wyścig wygrywam z olbrzymią przewagą a wcześniej miałem problem żeby wygrać niektóre wyścigi. 

Opublikowano
11 godzin temu, ghost666 napisał(a):

Coś namieszali z poziomami trudności razem ze startem kolejnej playlisty festiwalowej. Obecnie każdy wyścig wygrywam z olbrzymią przewagą a wcześniej miałem problem żeby wygrać niektóre wyścigi. 

Dali niski poziom trudności żeby kazuale nie splakali.

Opublikowano (edytowane)

Zmiana z zimy na wiosnę to dla mnie przeskok graficzny. Jednak chyba zima chyba najsłabiej wygląda :) Używacie w tej grze FG? Mam średnio 80-90fps bez niego ale dorzuciłem FG żeby mieć stałe 120fps i działa to bardzo fajnie, nie widzę minusów. 

Edytowane przez Above
Opublikowano
30 minut temu, Above napisał(a):

Zmiana z zimy na wiosnę to dla mnie przeskok graficzny. Jednak chyba zima chyba najsłabiej wygląda :) Używacie w tej grze FG? Mam średnio 80-90fps bez niego ale dorzuciłem FG żeby mieć stałe 120fps i działa to bardzo fajnie, nie widzę minusów. 

U mnie najlepiej wygląda z DLAA bez FG ale i tak widzę duszki za autem, jak załączę FG to ten efekt się pogłębia i trochę jest artefaktów ale nadal przyjemnie wygląda a klatek jest x2. 

Opublikowano

W końcu po aktualizacjach w SIMUCUBE i samej FORZY, udało mi się odpalić na kierownicy. 

I muszę powiedzieć że jest świetna zabawa i nawet coś tam z tego FFB da się wycisnąć.

Dopóki EVO nie wprowadzi FREE ROAM, można się pobawić. 

Opublikowano
22 godziny temu, krukkpl napisał(a):

Ale przecież wszystko jest w chmurze... a z chmury przecież NIC nie znika :) 

W FH5 na gejpasie mi tak zniknęło 60h gry. Tak więc ja bym nie był taki sceptyczny. To Mircoslop bada j**nych idiotów. Obecnie po nowych updatach zobaczyłem rzeczy których będzie z rok nie widziałem. Jak słowo daje oni tam dawno nie wiedzą jak ten windows działa.  

Opublikowano (edytowane)

Nic tam nie ma konkretnego. Ale o steam i PC też wspominają i wymieniają zalecenia, aby zbyt szybko nie zamykać steam i nie przerywać synchronizacji bo można zwalić sobie zapisy.

Edytowane przez lukadd
Opublikowano

Wchodzę dziś w forzę po paru dniach bo grałem w niedzielę a tam w wiadomościach info że może grozić mi ban za jakieś nieprzestrzeganie zasad społeczności :hmm:...oczywiście jak to w FH nie wiadomo za co, jak , gdzie, kiedy. Ostatni ban jaki dostałem to chyba w FH4 za malowanie z grafą niemieckich obozów śmierci...o cóż może chodzić tym razem:D

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Amp napisał(a):

Wchodzę dziś w forzę po paru dniach bo grałem w niedzielę a tam w wiadomościach info że może grozić mi ban za jakieś nieprzestrzeganie zasad społeczności :hmm:...

Dajesz dalej, może inspiracja buldożerem- 

Killdozer Komatsu D355A

"Forza Horizon 5 player banned for 7,978 years over Kim Jong-Un livery"

forza-horizon-5-player-banned-for-7-978-years-over-kim-jong-v0-mp3k-L8K8b9WnNhcnP-sPL5Aa9em7UnZz0osJ_F-PjM (1).jpeg

Edytowane przez MaxxGroo
Opublikowano (edytowane)

Nie mam nic takiego...no może na jednym aucie terenowym jakaś zakamuflowana flaga konfederacji którą mało widać....:D

Edyta: 

Przykłady ikonografii niedozwolonej dla Treści generowanych przez użytkowników. W tym między innymi.

Swastyki

Flaga Konfederacji

SS-runes (dozwolone jest odtworzenie SuperSport przez UGC w formie odznak SS.)

Wolfsangel

Czarne Słońce

Strzała Krzyż

Żelazny Krzyż (ze wskazówkami kontekstowymi)

Wschodząca flaga słońca

Czyli w grze dziejącej się w Japonii blokują używanie wschodzącego słońca a na paru autach mam ją a raczej jej fragmenty które to już nie powinno obejmować. Jak pewnie zauważyliście a może nie wpisując nazwy aut nawet te jakie są normalnie używane w FH6 nie da rady ich wpisać bo są blokowane, to już jakaś paranoja.

Edytowane przez Amp
Opublikowano

Jak tam idzie wam gra?
U mnie - faza końcowego czyszczenia mapy - zostało kilka wyścigów (w tym Kolos - uparłem się, że nie zmniejszę poziomu poniżej Expert), kilka pokazówek, trochę tablic oraz ok. 100 dróg do odkrycia.

Przejechanie Goliata z włączonym zużyciem opon uważam za niemożliwe.
To samo z tą najdłuższą strefą driftową wymagającą 340k.

Opublikowano

Ja już wyczyszczone wszytko, zostało parę pierdół do zrobienia na 3 gwiazdki ale nie chce mi się za bardzo.

Robie tylko sezony i gram sobie MP.

Jest więcej tych wyzwań w tych "collection journal" ale nie chce mi się już za bardzo tego robić wszystkiego.

obraz.thumb.png.6b8afed63e6017839eaa59c422b43168.png

yhalwqy1de2h1.thumb.jpeg.86f624638c2bcbb7c23cdc826c352fa2.jpeg

Szczerze jak za tyle kasy to jakoś mało tego wszystkiego było.

Szybko gierka "pękła".