Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A na jakich poziomach trudności gracie? Ja próbowałem na wybitnym to z jeden wyścig na początku gry wygrałem ale kolejne to 5-6 miejsce, zmieniłem na ponad przeciętny to jest łatwiej ale jakiś taki niedosyt mam że cienki bolek jestem 😅 aczkolwiek czytałem, że AI w tej grze jest skopane ale żeby na poziomie wybitnym było aż taki kozak? :E

Opublikowano

Ja gram na Expert albo Pro w zależności od wyścigu.

Warto tez zaznaczyć ze po ostatnich aktualizacjach poziomy trudności zostały poprawione i nie są już tak "niemożliwe" jak wcześniej.

Wydaje mi sie tez ze AI zachowuje się bardziej przewidywalnie i jest mniej sytuacji gdzie jeden wyścig wygrywamy bez problemu a następny nagle nie jesteśmy w stanie nawet zająć miejsca na podium.

Opublikowano (edytowane)

Był u mnie kolega. Jechaliśmy ten sam wyścig, tą samą furą, żeby zobaczyć, kto będzie mieć lepszy czas. On był pierwszy i miał gorszy czas ode mnie. Ja byłem 3 czy 4. xd 

Co to poziomu to zależy od wyścigu i fury. Od nowicjusza do eksperta. Nie jestem dobrym graczem na poziomie globalnym. 

Wyścigi w FH6 są "ustawione", że tak to ujmę. xD

btw Wczoraj ukończyłem grę. :dj:

Edytowane przez j4z
Opublikowano

Przeszukałem internet i nigdzie nie widzę tańszego klucza niż na Steam, w sumie to żadnego klucza, wszystko wyprzedane. Ma ktoś może kluczyk do sprzedania? %-) Czy zostaje mi wybulić 299zł?

Opublikowano
54 minuty temu, Dimazz napisał(a):

powiedzcie mi gdzie teraz kupić forze 6 premium. 
Z jakiej kluczykowni, która jest sprawdzona by na inny region już się chyba nie da a nie chce więcej czekać

loaded i instang-gaming są polecane, na porównywarce cen gg.deals pokazuje, że z kodem jest ciutkę taniej gameboost.com, ale ja tam osobiście nie kupowałem

• Upvote 1
Opublikowano
11 minut temu, Dimazz napisał(a):

dzięki tylko widzę że z podatkiem gra wychodzi ponad 400zł. To już nie bardzo

Hipotetycznie zawsze możesz płacić z Albanii lub Watykanu i nikt Cię za to ścigać raczej nie będzie, ale to już wiadomo zgodnie ze swoim sumieniem/na własne ryzyko :D 

Opublikowano
4 godziny temu, piwakk napisał(a):

Też chcę kupić, ale klauzula sumienia mi nie pozwala kupić, jak widzę że premium było na g2a za 295-300 zł... 

U mnie kupiona na g2a premium, działa wszystko normalnie :)