Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spokojnie jak się nie znajdzie fix, to wsadzę sobie XTX z 24GB pamięci i poczekam sobie na drivery a w między czasie prześle im zgłoszenie o bugu. A tak BTW właśnie zdałem sobie sprawę po twoim poście, że 7900XTX i RX 9700XT kosztowały mnie dokładnie tyle ile obecnie stoi 1x5080 w niezłej wersji jak Trio od MSI :E Tak sprawdzałem zupełnie przypadkowo ceny i myślę, że ja na tych radeonach wcale tak źle nie wyszedłem. Polecam spróbować. 

Opublikowano (edytowane)

Koszmar. Gdybyś zamiast XTX kupił kiedyś RTX4080 nie miałbyś powodu do dziś jej zmieniać. Zapłaciłeś cenę 5080 za głupszego 5070Ti.

Zmieniłeś najlepszego Radeona poprzedniej generacji na GPU o wydajności 5070Ti z tylko Tobie znanych powodów, domyślam się, że upscaling FSR4.

Czasami lepiej milczeć.

Edytowane przez MaxxGroo
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spadek notowań to raczej efekt review bombingu, bo zaczęli banować malowania z cycatymi dziewczynkami anime czy coś w tym stylu :)

image.thumb.png.34070abddd2d5f1d2c10516c6172b19c.png

Gra jaka jest to było widać od początku, stara formuła na nowej mapie i tyle. Ja tam cały czas sobie pykam dla rozluźnienia, klimat i trasy lepsze niż w FH5. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

obraz.png.75863ecbf361314813d0493bbdb2a077.png

U mnie ponad 250h i niestety trochę nuda się wkrada. Głównie co teraz robię to tygodniowe wyzwania na Decku i raz na jakiś czas siadam do pc żeby porobić wyścigi online bo brakuje mi do platyny. Teraz jeszcze na horyzoncie tylko zdobyć Astrę, która ma być od jutra bo sam kiedyś taką miałem :D

Edytowane przez KamcioGF
Opublikowano (edytowane)

Niebezpieczne dla gry, która ma rating PEGI 3 / Everyone. ;)

Tu nie chodzi o ochronę obyczajów, tylko o to żeby populacja klientów była jak największa i żeby nikt przypadkiem nie zrobił z tego gry dozwolonej od 7 czy tam 13 roku życia. To gra dla dzieci, a że dorosłe chłopy nabijają w tym setki godzin, to inna sprawa :hihot:

Edytowane przez some1
Opublikowano
Godzinę temu, some1 napisał(a):

Niebezpieczne dla gry, która ma rating PEGI 3 / Everyone. ;)

Tu nie chodzi o ochronę obyczajów, tylko o to żeby populacja klientów była jak największa i żeby nikt przypadkiem nie zrobił z tego gry dozwolonej od 7 czy tam 13 roku życia. To gra dla dzieci, a że dorosłe chłopy nabijają w tym setki godzin, to inna sprawa :hihot:

Ale kto w ogóle teraz patrzy na PEGI? Przecież Japonia to jest główna wylęgarnia laseczek skąpo ubranych z wielkimi biustami, a to przecież gra o Japonii :E 

Opublikowano
8 godzin temu, HappyLittleGamer napisał(a):

Opinie Mixed oznaczają że za przeproszeniem się graczom w DUPACH poprzewracało :dupa::dupa:

Albo, że gatunek gier arcade jest nierentowny dla AA+ i AAA, dlatego zostały już tylko 2 duże gry, ktorym z braku konkurencji jest wszystko jedno. Są wtorne, są odgrzanymi kotletami i nie wnoszą od lat niczego nowego. 

Więc jak się chwilę zastanowisz, to zauważysz że nic się graczom nie poprzewracało.

Opublikowano
17 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

Ale kto w ogóle teraz patrzy na PEGI? Przecież Japonia to jest główna wylęgarnia laseczek skąpo ubranych z wielkimi biustami, a to przecież gra o Japonii :E 

Mnie rozwala to PEGI, na pewno 3 latek w to gra xDDDD 

• Like 1
Opublikowano

Trzylatek niekoniecznie, pięciolatek bez problemu. 

PEGI ma progi 3+ albo 7+. Amerykański ESRB ma 'everyone' albo 10+. Dla korpo przy tak popularnej grze to są już konkretne pieniądze, które mogli by stracić przez kreskówkowe cycki.

EDIT: ludzie narzekają na infantylną fabułę, dialogi i ograniczone funkcje socjalne w Forzach, porównując jak to było lepiej zrobione w FH1. A to jedyna gra z serii, która miała rating 12+/Teen. :)