Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bleidd · Opublikowano
Jak najbardziej, jestem gadżeciarzem i lubię takie rzeczy Poza tym nie ma tu nic ekstrawaganckiego, masaże się przydadzą w trasie, audio dobre musi być, webasto bym sobie mógł odpuścić ale jest w pakiecie z grzanymi stołkami, kamery 360 to świetny Quality of Life improvement jak to mawiają Anglosasi, no a skóry perforowane to sami stwierdziliście, że to must have -
Przez azgan · Opublikowano
Po świetnym Remake Diablo II i ja skusiłem się na nowego diabełka z dodatkami w zestawie i totalnie mnie zassało 😁👍 -
Przez blabla123 · Opublikowano
W powiatowej to sobie Karyny i za te 800zł poradzą. U kumpla baba niedawno urodziła trzecie, do roboty nie pójdzie, bo sobie radzi z tym co dostaje, najwyżej stary będzie jeszcze więcej na tirze jeździł Za chwile stuknie jej 40 lat i gówno w zasadzie do systemu wniosła jako pracownik. Nie zdziwie się jakby za czas jakiś próbowała kolejne urodzić i załapać się na emę na 4 dzieciaków, bo jeśli się nie uda to potem będzie tylko narzekanie, że rząd nie dał, emerytury nie ma i to na pewno nie jej wina! -
Przez Fatality · Opublikowano
A co jest nie ok? Patrząc na necie, to w zależności od różnej wersji i OC zbliżonym to u niektórych wyciąga po 400W. Dzisiaj zrobiłem kolejny test: bez OC: 345W, z OC +350core/+1500memory: 360W. Do tego 3D Mark @maxmaster027 (to był zwykły test, a nie ten obciążeniowy bo mam tylko demo) -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Bo jest: A) ze stanów B) ma naganiane kilometrów i jest w średnim stanie wizualnym Ani jedno ani drugie mnie nie odstrasza, pytam o rzeczywiste problemy tych silników Bardziej 2.0 T5, 3.0 to raczej ciekawostka i unicorn trochę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi