Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Zas Phantom Spirit 120 jest porównywalny wydajnościowo do AiO 240 - poszukaj testów. Jak masz brać chłodnicę, lepiej naddatek kasy wsadź w lepszy procesor i postaw na powietrze. Tak będzie bardziej rozsądnie. -
Przez AudRob · Opublikowano
Dzisiaj z Avans przyszły GOODRAM 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 IRDM BLACK V SILVER zapłaciłem 520 zł😊 -
Przez VRman · Opublikowano
Przepraszam wszystkich jeszcze raz. A ten mail to odnośnie jakiego zamówienia, czego konkretnie? Ja się dowiem dopiero jutro, bo brat śpi, ale pewnie też dostaniemy rózgę zamiast prezentu pod choinkę od Bezosa edit: Przy przytrzymaniu kasy klienta przez kilka tygodni to mogliby chociaż jakiś voucher dać czy coś, a nie tak. Ale może Bezosowi brakuje kasy na jacht do transportowania samolotów transportujących jachty transportujące samoloty. -
Przez Camis · Opublikowano
Chyba u ciebie w rodzinie, nie pisz za wszystkich. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ale chamówa. "W naszych Warunkach Użytkowania i Sprzedaży stwierdzamy, że jeśli prawidłowa cena przedmiotu jest wyższa niż podana przez nas cena, według własnego uznania anulujemy zamówienie i powiadomimy Cię o tym anulowaniu." Gdzie UOKiK ja się pytam? Jeszcze trochę i będą za nas decydować wedle własnego uznania co ma się znajdować w paczce z zamówieniem. Zamówimy 2x16GB, a Pani Krysia z sortowni zadecyduje, że należy nam się tylko 1x16GB i zostaniemy postawieni przed faktem dokonanym bez możliwości zwrotu po otwarciu paczki
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi