Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
@Camis nie byłoby problemu by im odmówić, gdyby nie fakt, że nowa ustawa, która będzie obowiązywała od 1 stycznia 2026 obejmuje również niektóre prywatne kopalnie. Teraz jak zrobią tak, że obejmie również Silesię, to po kolei poszczególne prywatne spółki górnicze i kopalnie będą żądały tego samego. Jakby takich zmian w ustawie w ogóle nie było lub objęłyby one wyłącznie sektor państwowy, byłaby to sprawa wyłącznie między zarządem Silesii a górnikami tam pracującymi. -
Przez Karister · Opublikowano
Kolejki to fajne są z LEGO IMHO. Kuzynostwo ma nieco ponad półtora roczku i radzi sobie z tymi z DUPLO. W wieku kilku lat przeskok na LEGO City/System i jeździsz dalej. Dla mnie to jest sto razy lepsze do zabawy od takich gotowców, bo można to przebudowywać na milion sposobów. Do tego da się machnąć całe miasto z klocków. -
Przez hubio · Opublikowano
Miałem dzisiaj (dosłownie przed chwilą) bardzo niemiłą sytuację. Miał przyjechać kurier DPD z ciężką przesyłką (ok 10kg). Czekałem cały dzień. O 16:20 dał status, że nieudana próba doręczenia i musiałem w ślizgawicę rzucić wszystko i iść na piechotę do DPD pickup bo o 18 zamykają, a potem otwierają ponownie dopiero 5 stycznia. Dzowniłem jeszcze do niego po tej rzekomej próbie dostarczenia to się rozłączał. Napisałem skargę do DPD i poinformowałem nadawcę. 2 miesiące temu miałem też z nim problem bo z kolei nie chciał wnieść ciężkiej przesyłki. Wtedy wnieśliśmy razem. Napisałem anonimowo do centrali DPD to mi odpisali, że ma obowiązek wnieść każdą. Nic wtedy nie zgłaszałem. Podaliśmy sobie rękę i ok. A dzisiaj taka akcja. Zero telefonu, zero domofonu. Na godzinę przed zamknięciem zostawił mi przesyłkę w DPD pickup. Żeby nie było, że obwiniam całe DPD. Tam gdzie wcześniej mieszkałem (zresztą bardzo blisko tego co teraz) kurier z DPD to anioł. Nawet sobie życzenia ostatnio składaliśmy na ulicy. A tu - szkoda słów. Ale on już wtedy te 2 miesiące temu rzucał hasła w stylu, że przerabia kolejną firmę. itp. Widać, że ma wywalone. Brakuje tych kurierów więc firmy biorą jak popadnie... A wy mieliście jakieś nieprzyjemne doświadczenia z DPD lub innymi kurierami? -
Przez lukadd · Opublikowano
Ja Swapa mam włączonego zawsze, po prostu profilaktycznie, miewałem problemy z wyłączonym. Ale jak ramu jest zapas to i tak nie będzie nadmiernie rzeźbić w swapie. Gorzej jak ramu brakuje, a w tle pierdylion rzeczy -
Przez Keleris · Opublikowano
Koniec końców wziąłem Indiana line note 260x trochę spore jak do pc ale para nowych za 770zł to się nie zastanawiałem, wygrzewają się od 2h pod jamaszką i muszę przyznać że grają przyjemnie. Teraz tylko czekać na T9 Pro i zobaczyć jak pod tym maluchem zagrają.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi