Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Gret napisał(a):

Brakuje mi chyba jednak trochę kasy :E

Bo co bym chciał to tak ~170k 

Czaję się na 6 2.5 ale tutaj max 5lat max ~80tyś przebiegu polski salon kombi

Arteona 2.0TSI 190 max 5lat max 50tyś przebiegu polski salon 

3 też nie wykluczam ale tutaj wpadam w cenę nowej max rocznej 

Jak by się trafiło A4 B9 albo G21 w jakiejś fajnej cenie blisko mnie to też nie wykluczam. 

Także wybrałem już co chcę tak mniej więcej. 

A ideałem by było ES ale w wersji minimum prestige albo camry po FL no i tu ceny 170k+++

Jak bym trafił jakiegoś GSa 2018 z przebiegiem do 100tyś. To też bym rozważył. No ale to tak jak ES minimum prestige. 

A idź do salonu i zapytaj ile finalnie nowe auto by Cię wyniosło. Bo ceny z ofert mają się nijak do ceny finalnej. Ja kuge wziąłem w najmie (z możliwością wykupu oczywiście, leasing przegrał detalami związanymi z obsługą serwisową i udziałem własnym w szkodzie) jakieś... 50tys jak nie lepiej (70?) od cennika. 

Ale to na miejscu z chęcią zakupu w oczach ;) i cuuuda się dzieją 8:E nawet Volvo tanieje do poziomu forda i grubo się zastanawialem na xc40 czy V70. Bo zrównali ceny z ofertą na Kuge. Nagle -20tys od "panie, taniej się już nie da" ;)

Edytowane przez Petru23
Opublikowano (edytowane)

Ford nawet przed podpisaniem umowy nie trzyma ceny :E A tak poważnie, to jak 2 lata temu szukałem auta, to widziałem oferty Kugi (która mnie nie interesowała), ale zastanawiające było, że oferty leasingu były tak lekko 30% tańsze niż jakiekolwiek inne porównywalne auto. Oczywiście to na jakichś portalach leasingowych, bo w salonach nie pytałem, ale trochę mnie to zastanawiało, gdzie jest haczyk.

Edytowane przez marko