Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, musichunter1x napisał(a):

Ewentualny udział Trumpa i Muska to pikuś, temat jest grubszą sprawą

Nie możliwe, że wszystko to prawda.

Jeśli tak to:

- Trump babiarz i zabawiał się/gwałcił niepełnoletnie (+15, +16)

- B. Clinton to morderca

- George Bush to morderca i gwałciciel

- Obama to pedofil zamieszany w handel dziećmi

- Epstein i reszta brali udział w rytualnych zabójstwach i kanibalizmie

- Żydzi mają haki na wszystkich, w tym Trumpa oraz wywołują kryzysy/krachy na których się bogacą

- Polak robił research Twittera dla Epsteina

- Epstein mówił, że Collegium Humannum to gówno uczelnia, tylko dla papieru :E

- Bill Gates rozmawiał o symulacji pandemii w 2017r

- Epstein rekrutował topowych analityków w kwestii

- Epstein naciskał na mikrotransakcje w grach aby wyciagac hajs od dzieci

- Genetycznie modyfikowane świenie aby stworzyć koszerny bekon

- Hitlera finansowali żydzi, m.in rodzina Epsteinów i postanowił się później zemścić

- Rząd USA sponsorował ISIS (akurat żadne big news)

Oficjalne dokumenty USA. Czyli co? Teoria spiskowa mówiąca że elita która rządzi światem to pedofile i kanibale, to prawda? :balon: Takie wypowiedzi np. Mela Gibsona na podobne tematy to prawda? Wieloletnie teorie spiskowe mówiące, że "kod" pizza=dziecko, to prawda? Tu ciekawy fragment z filmu wyzej 1:15:00. Czy ktoś beknie? Nie sądzę. Większość ludzi nie uwierzy i tak

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Fatality napisał(a):

Nie możliwe, że wszystko to prawda.

Jeśli tak to:

W dokumentach trzeba przefiltrować późniejszego zeznania, które często właśnie nie miały pokrycia z rzeczywistością np. ktoś chrory psychicznie, któremu niby wspomnienia wróciły, ale myli daty o grube lata, przez co nic nie mogłoby wydarzyć się na jakimś tam polu golfowym.

Napotkałem kilka takich wyjaśnień właśnie przy wspominaniu Trumpa, a pewnie parę odnosi się również do innych postaci... Część z tych rzeczy była obalona lata temu.

Oczywiście niektórych w ogóle nie interesuje przefiltrowanie i łapią się na pierwsze paplanie w społeczności, bo uderza to w ich przeciwnika politycznego, jak właśnie Gordon robi. :E

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano
20 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Oczywiście niektórych w ogóle nie interesuje przefiltrowanie i łapią się na pierwsze paplanie w społeczności, bo uderza to w ich przeciwnika politycznego, jak właśnie Gordon robi. :E

Ehe, oczywiście. Ja o te materiały dopytywałem, ale chyba nic jeszcze o nich nie napisałem. 

Natomiast oczywiście Tobie fakty nie przeszkadzają w narracji. najważniejsze, aby był jakiś filmik z którego możesz zaczerpnąć narrację :lol2: 
Nawet jeśli to będzie film naczelnego szura, który nic nie potrafi :) 

Opublikowano (edytowane)

Ale to nie ja robię krucjatę, krzycząc o egzekucjach i czym tam jeszcze. :E

Ale ja z Tobą już nie dyskutuje, bo wielekroć pokazałeś, że nie liczy się co ktoś mówi, tylko kto, a zamiast dodać faktów do argumentacji to zasypujesz człowieka kpinami, ignorancją, a na koniec linkowłeś film z tymi samymi ujęciami, ale z mniejszą ilością, z niektórymi fragmentami dłuższymi... Oczywiście nie było tam ujęć, które przedstawiały całą sytuację.

Więc kto tu dorabia swoją narrację? Od tamtej pory postanowiłem nie odwijać wiadomości z ignorowanych, bo jednak nic wartościowego nie straciłem i znowu to tutaj udowodniłeś. ;)

Różnimy się tym, że ja swoich źródeł nie traktuję jak wyrocznię, po prostu zbieram punkty widzenia.

Edit. Irytują mnie manipulacje oraz często wyolbrzymione lub niezasadne demonizowanie, gdy wystarczą realne wady... Najwidoczniej wtedy uaktywniam się w tematach politycznych. :E

Za największe zagrożenie widzę demonizowanie, polaryzację, ignorancję i walkę na wizerunek, a nie argumenty i rozwiązania, ponieważ to prowadzić do końca współpracy politycznej / społecznej opartej na rozwiązywaniu problemów, a skupia się na podsycaniu walki plemion i "wymyślonych problemach" niskiego priorytetu. 

Opublikowano
11 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Ale to nie ja robię krucjatę, krzycząc o egzekucjach i czym tam jeszcze. :E

Ale to nie ma nic wspólnego z materiałami ze śledztwa Epsteina. Nie mówili tego w filmiku asmondebila? :) 

Ale ja z Tobą już nie dyskutuje, bo wielekroć pokazałeś, że nie liczy się co ktoś mówi, tylko kto, a zamiast dodać faktów do argumentacji to zasypujesz człowieka kpinami, ignorancją, a na koniec linkowłeś film z tymi samymi ujęciami, ale z mniejszą ilością, z niektórymi fragmentami dłuższymi... Oczywiście nie było tam ujęć, które przedstawiały całą sytuację.

Liczą się fakty, a nie wymysły głupinfluencerów i debilów od teorii spiskowych, w który wierzysz w ramach copingu :) 

Więc kto tu dorabia swoją narrację? Od tamtej pory postanowiłem nie odwijać wiadomości z ignorowanych, bo jednak nic wartościowego nie straciłem i znowu to tutaj udowodniłeś. ;)

Ty powielasz narrację z filmików głupinfluencerów i udajesz, że to samodzielne myślenie :lol2: 

Różnimy się tym, że ja swoich źródeł nie traktuję jak wyrocznię, po prostu zbieram punkty widzenia.

Oczywiście, że traktujesz jak wyrocznię - dlatego w każdej dyskusji przedstawiasz filmik jakiegoś idioty na YT. Bo to tymi opiniami się upupiasz. 

Edit. Irytują mnie manipulacje oraz często wyolbrzymione lub niezasadne demonizowanie, gdy wystarczą realne wady... Najwidoczniej wtedy uaktywniam się w tematach politycznych. :E

Za największe zagrożenie widzę demonizowanie, polaryzację, ignorancję i walkę na wizerunek, a nie argumenty i rozwiązania, ponieważ to prowadzić to końca współpracy politycznej / społecznej opartej na rozwiązywaniu problemów, a skupia się na podsycaniu walki plemion i "wymyślonych problemach" niskiego priorytetu. 

Znowu nie łapiesz niuansów, przekazu i ducha wypowiedzi! Moze muszę dla ciebie nagrywać filmy? :rotfl: 

Opublikowano (edytowane)

Dziękuję Gordon, że podałeś jeszcze więcej przykładów swojego zachowania, które prosi się o ignorowanie. ;)

Idź sobie łechtać ego gdzie indziej, bo dyskuja Cię już od dawna nie interesuje.

Nie ciągnę już tego, bo rozmowa z Tobą do niczego ciekawego nie prowadzi, ale czuj się wolny do udowodnienia jak bardzo zradykalizowany lub zadufany jesteś.

Opublikowano
18 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Dziękuję Gordon, że podałeś jeszcze więcej przykładów swojego zachowania, które prosi się o ignorowanie. ;)

Och, jasne. Widzę, że logiczne wyciąganie wniosków kuleje :) 

Idź sobie łechtać ego gdzie indziej, bo dyskuja Cię już od dawna nie interesuje.

Ależ mnei interesuje. To Ciebie interesuje wrzucić tylko filmik i trzymać się jak maminej spódnicy i jakiekolwiek argumenty zbywasz pokazując, że w filmiku jest inaczej. Filmik głupinfluenera jest tylko dowodem na to, że głupinfluencer powiedział to co jest na filmiku. Na nic więcej. 

A Twoja wiara w zmontowany filmik i tendencyjną synchronizację jest uroczy. I tutaj już popełniasz błąd ;) 

Nie ciągnę już tego, bo rozmowa z Tobą do niczego ciekawego nie prowadzi, ale czuj się wolny do udowodnienia jak bardzo zradykalizowany lub zadufany jesteś.

No przykro mi, że nie dałem się upupić filmikiem dla idiotów :lol2: 

To ty powtarzasz radykalną propagandę MAGA.  :)