KONKURS! Weź udział i wygraj zestaw pamięci ADATA XPG Lancer!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DjXbeat · Opublikowano
Sami sobie na to pracują poprzez to co wyprawiają na drodze. Ich negatywna popularność rośnie dzięki zamontowanym w samochodach kamerką, których przybywa na potęgę -
Przez Pentium D · Opublikowano
Mi się ta Reva średnio podoba, niespójne linie i pstrokate to. Twierdzenie, że jest lepiej wykonana nie ma pokrycia w rzeczywistości bo i nitro i reva są na tych samych podzespołach. Różnica jedynie w wyglądzie i tym co się komu podoba. -
Przez Doamdor · Opublikowano
B760 ITX, 1 dysk m.2, chłodzenie z 92mm wentylatorem i zasilacz platinum, i5 14600K testuje tylko w CBR23, a pobór prądu z watomierza, wyższy od i3 12100 + RTX 4060LP na tym zestawie. Z jednej strony fajnie 87W CBR23 23k pkt, oszczędny komputerek, a tu na watomierzu waty hasają. Duży pobór prądu, za duży, do mojego ITX, sprawdzę i5 na z690 ile tam będzie żłopać prądu z gniazdka. -
Przez MJRegul · Opublikowano
Kuń mi dziś dał w nocy tyle frajdy, że szok. Nie ma -10C i tony soli na drogach więc przewietrzyłem go 80km jazdy w nocy wokół Warszawy. Zatankowany pod korek + jakiś STP formuła dla benzyny Spalanie przy 90-100km/h w deszczu pod wiatr 7,9-8,2 litra Parking IKEA na Targówku, noc, cisza, spokój, 2C na plusie, przy ziemi przymrozek, wyłączona kontrola trakcji, skrzynia w S, skręcone koła i lekki gaz. Banan na twarzy. I teraz tak, chcę coś dla niego zrobić na wiosnę. Może ktoś polecić studio detailingu w WWA, by zrobić korektę lakieru na 2 etapy bo prawy bok lakierowany a reszta auta nałożona powłoka bez polerki wcześniej (!), idiota jakiś to robił i szukam kogoś kto się zna, ogarnie ale nie wyceni na 10k pln i nie bedzie nachalnie wciskał folii na lakier itd jak to miałem juz przyjemność w dwóch studiach przejść i zrezygnowałem. Oprócz tego celuje w nowy wał napędowy bo wibracje duże dość między 80 a 120 km/h a tak najczęściej jeżdżę. Wada fabryczna w 3.7 niestety, fora w USA pełne info o tym. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
dosc ciekawe combo. IPS jako poboczny na discorda i innetakie a oled jako main do gierek? jak korzystasz z monitora samo w sobie polaczenie spoko, ale moze da sie lepiej? masz jakies konkretne wymagania lub dostosowania tpu bduzet? korzystasz z hdr?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi