Wymiana/nowa karta graficzna.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Nawet gdyby dawał ci za to 3K zamiast tych 3.5K to warto to oddać na miejscu w całości i oszczędzić sobie robienia zdjęć, wystawiania i użerania się z januszami na olx czy allegro, wiem co mówię bo nie raz to przerabiałem, w tamtym roku wolałem kumplowi oddać poprzedni monitor za 350zl mimo że w necie bym go sprzedał za 500 ale mieć z głowy całą resztę Kolejna sprawa że może i udało by ci się sprzedać całą skrzynkę w całości ale na bank nikt by tego nie kupił jako całość czyli razem z monitorem, klawą, myszką. Czasem warto sprzedać nieco taniej ale bez pier**lenia i mieć zbędny złom z bani. -
Przez KiloKush · Opublikowano
Chodzi mi o co innego. Skoda Kamiq kosztuje tyle co Tesla model Y i jeszcze pali więcej więc ludzie wolą wziąć Teslę. Bo przez podatki ma to uzasadnienie ekonomiczne. Ale zapominają lub w d mają, że to premium więc z wymianą tarcz w ASO za 5000 zł vs 800 zł w Skodzie ( takie niby ceny w Polsce w Norwegii więc pewnie jest jeszcze drożej niż tego co słyszałem to mechanicy tam są strasznie drodzy). Jak auto w najmem czy w leasing to wolą zajechać auto i wziąć kolejne. -
Przez LeBomB · Opublikowano
@AndrzejTrg a dlaczego miałbym być zmuszany do robienia zakupów w sklepie w którym stoi butelkomat? -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
@LeBomB I system i ludzie. Moim zdaniem powinno to być na zasadzie voucherów do sklepów, z wyłączeniem alkoholu i papierosów.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi