Kupno RTX 5070 ti
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Wydaje mi się, że jednak że to zależy od rdzenia, jak sie komus trafi taki rdzen co oscyluje przy 1V na 5070Ti to tak bedzie ze zwiekszenie PL nie da zbyt wiele 1-2%, natomiast jak ktos ma sztuke z 1.07V to juz moze dac cos wiecej. No sprawdzilem u mnie generalnie wiecej jak ~425W nie jest potrzebne. I to tez w peaku -
Przez Zryty · Opublikowano
Część, Przyszedł i mnie czas na wymianę karty z poczciwego Asus Stróż GTX 1080Ti na coś nowego. Myślałem nad RTX5080 ale modeli multum i nie wiem który wziąć. Golenie obecnie mam: Ryzen 7 7800X3D 32GB RAM Płytę MSI Tomahawki wifi B650 Zasilacz MSI MAG 850W Obudowa Endorfy ARX700 Chłodzenie Endorfy Navis F360. Zależy mi że by karta była w miarę możliwości cicha pod obciążeniem. Miałem kiedy GTX 680 Windoforce i teraz tego 1080Ti. Co wy byście polecili. Chciałem wziąć MSI Suprim ale nigdzie go już nie ma -
Przez huudyy · Opublikowano
welp, kto był głównym dostawcą uzbrojenia i się z tego zaczął wycofywać? co z porozumieniem, które "niby" wyszło od amerykanów, a jest pod dyktando ruskich? Bo przecież tu wcale nie chodzi o to, że Ameryka (Trump) woli dogadać się z ruskimi, niż ich dojechać, prawda? To EU przestała wspierać Ukrainę? Od kiedy? idź może jednak na tego twittera -
Przez HenioElektryk · Opublikowano
Ja bym OLEDA czy QD-OLED tak szybko nie skreślał. Wiadomo wypalenia się zdarzają ale można temu zapobiegać. Poniżej wrzucam filmik gościa katującego swój monitor tak aby specjalnie go wypalić. Robi to od 18 miesięcy i efekt nie jest tragiczny - nawet bym powiedział że jak na takie traktowanie monitora to nie jest źle. Wiem też że kilka osób z forum także używa OLEDów w pracy i nie narzekają, wiadomo kiedyś napewno się wypali - ale jakbyś kupił sztukę z długą gwarancją to zanim cokolwiek zauważysz to i tak już będzie czas na "nową" sztukę. Sam niecały rok temu kupiłem Alienware AW3225QF(32" 4k 240 Hz QD-OLED) i jestem mega zadowolony. Mam na niego 36 miesięcy gwarancji i jakby się nawet wypalił po tych 37 miesiącach to trudno, będę się wtedy martwił. Ale jak już zobaczysz i trochę OLEDA poużywasz to potem ciężko wrócić do czegoś innego
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi