galakty 3 756 Opublikowano Poniedziałek o 12:47 Opublikowano Poniedziałek o 12:47 Na tym już idzie pograć komfortowo, ja mam Wheel stand pro na jednej nodze, to 5NM jest maksem Ale TLCM da się zamontować i na tym mi zależało. NLR 2.0 to klasyk. 1
huudyy 3 103 Opublikowano Poniedziałek o 13:05 Opublikowano Poniedziałek o 13:05 2 godziny temu, DITMD napisał(a): Można też to ogarnąć po taniości i dać jakiegoś moda. Ja ostatnio sobie kupiłem TSW do ATSa i chyba sobie jeszcze dokupię KS, bo szczerze mówiąc, raczej nie będzie mi się chciało odkręcać tych śrubek co chwila. jaką masz bazę?
DITMD 818 Opublikowano Poniedziałek o 13:18 Opublikowano Poniedziałek o 13:18 13 minut temu, huudyy napisał(a): jaką masz bazę? R5
huudyy 3 103 Opublikowano Poniedziałek o 13:27 Opublikowano Poniedziałek o 13:27 8 minut temu, DITMD napisał(a): R5 KS nie będzie za ciężki na tą bazę?
DITMD 818 Opublikowano Poniedziałek o 13:52 Opublikowano Poniedziałek o 13:52 (edytowane) 26 minut temu, huudyy napisał(a): KS nie będzie za ciężki na tą bazę? Szczerze mówiąc, to nie mam pojęcia. Oceniając po komentarzach ludzi, YT itp, to chyba wszystko jest git. Edytowane Poniedziałek o 13:54 przez DITMD
zozolek 322 Opublikowano Poniedziałek o 14:18 Opublikowano Poniedziałek o 14:18 3 godziny temu, DITMD napisał(a): Tak to wygląda Oczywiście musiałem dokupić ten uchwyt do TSW, bo do kierownicy go nie dodają, ale teraz przynajmniej nie muszę bazy odkręcać od biurka, po prostu mam ją przesunięta tak, żeby nie przeszkadzała, a jak chce sobie pojeździć, przesuwam ją z powrotem na środek. Myślę nad zakupem stojaka. Sprawdzi się to? To bardzo polecany stand pod biurko. Do tego monitor na łapie i jest FUN. Sam nad tym myślałem, ale padło na składany rig pod biurko 🫠 1
DITMD 818 Opublikowano Poniedziałek o 14:34 Opublikowano Poniedziałek o 14:34 12 minut temu, zozolek napisał(a): To bardzo polecany stand pod biurko. Do tego monitor na łapie i jest FUN. Sam nad tym myślałem, ale padło na składany rig pod biurko 🫠 To byłby całkiem spoko pomysł, szczególnie że mam dodatkowy monitor.
Zas 351 Opublikowano Poniedziałek o 22:25 Opublikowano Poniedziałek o 22:25 Składany rig pod biurko? Czyli jak to u ciebie wygląda?
MaxxGroo 35 Opublikowano Wtorek o 08:32 Opublikowano Wtorek o 08:32 (edytowane) Xd Mój playseat challenge był mini, ale nie ma opcji żeby wszedł pod biurko. Pewnie chodzi o sam statyw, a nie rig. Edytowane Wtorek o 08:34 przez MaxxGroo
zozolek 322 Opublikowano Wtorek o 08:54 Opublikowano Wtorek o 08:54 A tam gadasz, moj pełnoprawny rig wjeżdza pod biurko i wyjeżdza ino raz 😄
galakty 3 756 Opublikowano Wtorek o 10:34 Opublikowano Wtorek o 10:34 Czemu miałby nie wjechac? Normalne biurko i da radę.
raul_ole 162 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu W dniu 5.01.2026 o 11:57, DITMD napisał(a): Tak to wygląda Oczywiście musiałem dokupić ten uchwyt do TSW, bo do kierownicy go nie dodają, ale teraz przynajmniej nie muszę bazy odkręcać od biurka, po prostu mam ją przesunięta tak, żeby nie przeszkadzała, a jak chce sobie pojeździć, przesuwam ją z powrotem na środek. Myślę nad zakupem stojaka. Sprawdzi się to? Mam go jest stabilny 1
halfi 6 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 53 minuty temu, raul_ole napisał(a): Mam go jest stabilny A jak jest z składaniem go? czy jest na tyle duży że już nie warto składać?
Rekomendowane odpowiedzi