galakty 4 045 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Na tym już idzie pograć komfortowo, ja mam Wheel stand pro na jednej nodze, to 5NM jest maksem Ale TLCM da się zamontować i na tym mi zależało. NLR 2.0 to klasyk. 1
huudyy 3 225 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 2 godziny temu, DITMD napisał(a): Można też to ogarnąć po taniości i dać jakiegoś moda. Ja ostatnio sobie kupiłem TSW do ATSa i chyba sobie jeszcze dokupię KS, bo szczerze mówiąc, raczej nie będzie mi się chciało odkręcać tych śrubek co chwila. jaką masz bazę?
DITMD 853 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 13 minut temu, huudyy napisał(a): jaką masz bazę? R5
huudyy 3 225 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 8 minut temu, DITMD napisał(a): R5 KS nie będzie za ciężki na tą bazę?
DITMD 853 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) 26 minut temu, huudyy napisał(a): KS nie będzie za ciężki na tą bazę? Szczerze mówiąc, to nie mam pojęcia. Oceniając po komentarzach ludzi, YT itp, to chyba wszystko jest git. Edytowane 5 Stycznia przez DITMD
zozolek 338 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 3 godziny temu, DITMD napisał(a): Tak to wygląda Oczywiście musiałem dokupić ten uchwyt do TSW, bo do kierownicy go nie dodają, ale teraz przynajmniej nie muszę bazy odkręcać od biurka, po prostu mam ją przesunięta tak, żeby nie przeszkadzała, a jak chce sobie pojeździć, przesuwam ją z powrotem na środek. Myślę nad zakupem stojaka. Sprawdzi się to? To bardzo polecany stand pod biurko. Do tego monitor na łapie i jest FUN. Sam nad tym myślałem, ale padło na składany rig pod biurko 🫠 1
DITMD 853 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 12 minut temu, zozolek napisał(a): To bardzo polecany stand pod biurko. Do tego monitor na łapie i jest FUN. Sam nad tym myślałem, ale padło na składany rig pod biurko 🫠 To byłby całkiem spoko pomysł, szczególnie że mam dodatkowy monitor.
Zas 375 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia Składany rig pod biurko? Czyli jak to u ciebie wygląda?
MaxxGroo 40 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Xd Mój playseat challenge był mini, ale nie ma opcji żeby wszedł pod biurko. Pewnie chodzi o sam statyw, a nie rig. Edytowane 6 Stycznia przez MaxxGroo
zozolek 338 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia A tam gadasz, moj pełnoprawny rig wjeżdza pod biurko i wyjeżdza ino raz 😄
galakty 4 045 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Czemu miałby nie wjechac? Normalne biurko i da radę.
raul_ole 163 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia W dniu 5.01.2026 o 11:57, DITMD napisał(a): Tak to wygląda Oczywiście musiałem dokupić ten uchwyt do TSW, bo do kierownicy go nie dodają, ale teraz przynajmniej nie muszę bazy odkręcać od biurka, po prostu mam ją przesunięta tak, żeby nie przeszkadzała, a jak chce sobie pojeździć, przesuwam ją z powrotem na środek. Myślę nad zakupem stojaka. Sprawdzi się to? Mam go jest stabilny 1
halfi 6 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 53 minuty temu, raul_ole napisał(a): Mam go jest stabilny A jak jest z składaniem go? czy jest na tyle duży że już nie warto składać?
galakty 4 045 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Na 99% nie będzie Ci się chciało go składać i rozkładać 1
raul_ole 163 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Hell yeah!!!! https://traxion.gg/monte-carlo-stages-and-two-new-cars-confirmed-for-assetto-corsa-rally/?fbclid=IwdGRjcAPfcRZjbGNrA99xEmV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHpQv_GxfvcZ987rcAm63lvd6K3pGleRNbiwqiGvhncehiu7y1hLX8VUs-ItL_aem_Gy8nekimqVXkQKy00fpQhg 1
JohnyWol 114 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Znalezione przed chwilką na Facebooku. Jeśli faktycznie w wersji 0.3 dadzą Fabie i Yarisa Rally 2 to pod względem aut będę chyba bardziej niż usatysfakcjonowany (Fabia byla juz zapowiadana, ale Yaris to pozytywne zaskoczenie). Ps. Nie wspominam juz o planach na przyszłość, bo to aż zbyt pieknie brzmi (Safari, fesh fesh, Impreza i Evo VI to oczywiscie must have, rozwiniecie fizyki jazdy na szutrze). Mam nadzieję, że po wydaniu wersji 1.0 bedzie dalej rozwijana o kolejne odcinki i samochody, bo pare fajnych aut jeszcze by sie znalazło do dodania EDIT: Przyglądałem się raz jeszcze i obawiam sie że to może być jednak fake. Na pierwszym zrzucie po wersji 0.5 jest wersja 0.6, a na drugim przed wersja 0.6 jest jeszcze majowa optymalizacja. Ale z drugiej strony okresy by sie zgadzały bo 0.5 jest rozpisana na kwiecień, a 0.6 na czerwiec woec jest luka w maju. W sumie, jak juz wyjdzie wersja 0.3 to bedzie sie mozna przekonać co są warte te zrzuty. Jeśli nie będzie Yarisa Rally2 to mozna to wrzucić do kosza 😉 Edytowane 24 Stycznia przez JohnyWol 1
raul_ole 163 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) Byłoby pięknie. Nie mogę się doczekać monte liczyłem na dzisiaj.... 2026 skin https://www.overtake.gg/downloads/hyundai-i20-rally-1-livery-adaptation-monte-carlo-2026.82093/ Edytowane 26 Stycznia przez raul_ole
raul_ole 163 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) W oczekiwaniu na Monte... Niezły ręczny - jak na mnie Edytowane 20 godzin temu przez raul_ole
Rekomendowane odpowiedzi