Luźny kącik audio
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
@sabaru128 nie, dlaczego? Po prostu przekazałem informację, a ty się już poszukujesz drugiego dna... -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Ogólnie to trochę już się dzieje, bo te wszystkie programiki do podmian bibliotek DLLS w grach są już robione przy pomocy AI, RenoDX i podobne mody też z tej pomocy korzystają. I podejrzewam, że emulatory wszelkiego rodzaju będą się teraz rozwijać jak burza. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Już od dawna pisałem że czeka nas eksplozja modów do gier, powoli widzę ludzie zauważają Osoby które "wiedzą co robią" dalej będą to robiły, tylko lepiej i szybciej. Po prostu poza ludźmi którzy się tym zajmują dochodzi jeszcze mnóstwo nowych osób dla których próg wejścia spadł niesamowicie nisko. Przyszłość będzie bardzo ciekawa i znacznie wykraczająca poza gierki. -
Przez Sidr · Opublikowano
Nie wiem, czy każdy dobrze ocenia wielkosc tego co się stało. AI pokazało, że potrafi używając inżynierii wstecznej zdekompilowac cały kod gry i go dowolnie modyfikować. Te miksowanie minecrafta z elden ringiem, to faktycznie wygląda trochę jakby małpa się do brzytwy dorwała, ale teoretycznie, niech na 1000 znajdzie sie jedna uzdolniona osoba, która zrobi coś niesamowitego i zostaniemy zalani modyfikacjami gier, których obecnie nawet sobie nie potrafimi wyobrazić.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi