Skocz do zawartości

RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych dyrektorów. (Wątek zbiorczy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
50 minut temu, Mpro napisał(a):

kto by pomyslał, że bede musiał kupić ram 2x16gb ddr5 cl34 4800mhz za 1399 zł :D co za czasy

Było tanio, nie potrzebuję, po co mi, to co mam wystarczy, przychodzi kryzys na rynku i okazuje się, że jednak potrzebuje. :E

Opublikowano
59 minut temu, Mpro napisał(a):

kto by pomyslał, że bede musiał kupić ram 2x16gb ddr5 cl34 4800mhz za 1399 zł :D co za czasy

Ciekaw jestem, czy te CL34 (G.Skill?) jest warte tej dopłaty w porównaniu do standardowych CL40.
Masz integrę czy dodatkowe GPU?

Opublikowano
18 minut temu, rdk napisał(a):

Ciekaw jestem, czy te CL34 (G.Skill?) jest warte tej dopłaty w porównaniu do standardowych CL40.
Masz integrę czy dodatkowe GPU?

nie mam w ogóle integry w lapku, tylko GPU

Opublikowano
23 godziny temu, Doamdor napisał(a):

wykupują wszystko po zawyżonej cenie. Wczoraj były RTX 5080 Prime za około 6000 zł, rozeszły się jak ciepłe bułki. 

Nikt już nie kupuje mocnych PC, nikt nie gra na PC, PC umarło zanim obwieścił to łysy z Bra... Amazona.

A informacje o trym, kto ile kupił kart w morelkach i to, ile sztuk im zostało na magazynie, są zgodne z prawdą.

:E

Sam tutaj kreśliłem czarne wizje, no ale zachowajmy może jednak resztki powagi, dobrze?