Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
Czyli najwyraźniej zrobiło się na tyle grubo, że musieli zareagować. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
dodaj recznie inna rozdzielczosc ale na poczatku testuj w 60hz. make sure ustawiasz rozdzielczosc PC a nie sd cz cos takiego -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Kiedyś trafiłem na takie coś tylko że małe puszki, i tylko raz... gdbym wiedział że tak szybko znikną, więcej bym sobie kupił ponieważ smak mają zajebisty -
Przez VRman · Opublikowano
Zwinę, bo takie tam przemyślenia, na temat, ale pewnie nikogo nie interesują, to nie będę ludziom marnował czasu, poza Wu70, bo marnowanie mu czasu to już od dawna moje hobby -
Przez Misticzx · Opublikowano
Masz do tego prawo skoro akceptujesz taki absurd jak karanie niewinnych, a winnych uniewinnianie. Zacytować nie potrafisz, a napisać ogólnikowy bełkot tego rodzaju już tak. Raczej to co napisałem wynikało bezpośrednio z gry i nic sobie nie wymyśliłem. Wiadomo że to maksymalny absurd skoro przemierzasz ogromną odległość żeby kogoś zabić i gdy już możesz to zrobić, to odpuszczasz (i to jeszcze po utracie palców co normalnie zwiększa motywację do zabójstwa). Trzeba się nazywać głąb Druckmann żeby coś takiego wymyślić. Już nie mówiąc o tym że ta gra powinna być o Ellie (nawet jak nie o Joelu), a nie o jakiejś Abby którą większość miała gdzieś i nie chcieli nią grać. Nie wiem czy był tam ktoś niewinny biorąc pod uwagę że zabijała jedynie ludzi WLF, Blizn a na końcu Grzechotników. Tak naprawdę niewinny był Joel, którego zabiła Abby, bo on jedynie nie chciał pozwolić umrzeć dla Ellie i to jego jedyna wina.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi