Ciężkie egzystencjalne rozkminy, czyli jak podejść do zakupu mieszkania?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez raven555 · Opublikowano
Przeskanuj na wszelki wypadek ten plik na -->> https://www.virustotal.com/gui/home/upload ,screen z wynikami wrzuć na forum.Następnie zrób pełny skan systemu za pomocą -->> https://www.eset.com/us/home/online-scanner/ i na wszeli wypadek wrzuć komplet logów z FRST -
Przez Zas · Opublikowano
Ja też długo chodziłem, ale jednak to prywatnie otrzymałem diagnozę, na NFZ - nie. Przy czym nie chcę opluwać leczenia na NFZ (w innej sprawie otrzymałem naprawdę profgesjonalną pomoc), ale zwyczajnie wiadomo, że z racji wyjebongo lekarzy oraz biurokracji, chaosu, burdelu w systemie - leczenie na NFZ jest mocno losowe i bywa drogą przez mękę. Prywatne możesz nie dostać diagnozy, ale cała otoczka, komfort zapisu, terminy itp. (poza jakimiś rozchwytywanymi specjalistami) - są pierwsza klasa. Co nie znaczy, że powinno sie zaorać NFZ - leczenie szpitalne dla 99% społeczeństwa dostępne może być tylko w tej formie. Zaawansowana diagnostyka dla dużej części też... Ale nie można też udawać, że da się w Polsce obsłużyć na państwowym wszystkich - imho nawet przy lepszej organizacji i braku dojenia systemu przez Kacprzyków - to nierealne. Jak wszędzie najlepszy jest złoty środek - problem w tym, że obecnie w Polsce prywata za bardzo się umocniła i robi się wszystko, by zyskiwała przewagę nie tyle już jakością, ale z samego faktu, że jest - a w kraju z publicznym systemem nie tak to powinno wyglądać. Tyle że rozwiązanie mnie jest, na złość lekarzom, uj....e systemu prywatnego - co zdaje się sugerować np. Gordon - ale poprawa publicznego. -
Przez skunRace · Opublikowano
Sorry nie siedzę aż tak w tym wątku i nie wiedziałem. Z bandingiem i pikselami niestety jest loteria, dlatego kupujesz przez Internet i jak coś jest nie tak zwracasz. Sam kiedyś zwracałem monitor przez 1 piksel, a ostatnio nawet TV 65" przez 3 piksele co już takie fajne przy odsyłaniu bez sklepu stacjonarnego nie jest. Szkoda czasu na takie czekanie, kup jakiegoś QD-OLED żeby banding zminimalizować, przy 2160p czcionkami się nie będziesz martwił i ciesz się jakością obrazu. Gówniany Local dimming psuje cały fun. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
o job twoja mać. Jeśli to nie jakiś fejk, to żałuję że prawdopodobnie nie dam rady.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi