galakty 3 388 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Dobrym wyznacznikiem jest też patrzenie czym jeżdżą taksówki
Gret 561 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, galakty napisał(a): Dobrym wyznacznikiem jest też patrzenie czym jeżdżą taksówki Same corolle
wallec 851 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Ranking What Car 2019: https://moto.wp.pl/ranking-what-car-2019-najmniej-i-najbardziej-awaryjne-modele-6477545147578497g No i cudownie. 7 na 15 najlepszych aut to te ze wschodu. Dziękuję, za potwierdzenie, że nie kupuje się tych samochodów które stoją i mechaników jak VW, audi, peugeot, ford, fiat itp. HrV 14 najlepszy samochód, 92,8% zadowolonych klientów. Tzn że autor tematu jakby kupił 100 tych samochodów to 92 razy byłby zadowolony 2
GordonLameman 8 523 Opublikowano 50 minut temu Opublikowano 50 minut temu 8 minut temu, wallec napisał(a): No i cudownie. No nie za bardzo. 8 minut temu, wallec napisał(a): 7 na 15 najlepszych aut to te ze wschodu. Ok, ale HR-V jest pod koneic stawki. Za to wysoko diesel od Skody 8 minut temu, wallec napisał(a): Dziękuję, za potwierdzenie, że nie kupuje się tych samochodów które stoją i mechaników jak VW, audi, peugeot, ford, fiat itp. Ford jest ponad tą HR-V nawet. To jest potwierdzenie tylko jednego: nie masz pojęcia o czym piszesz. 8 minut temu, wallec napisał(a): HrV 14 najlepszy samochód, 92,8% zadowolonych klientów. Tzn że autor tematu jakby kupił 100 tych samochodów to 92 razy byłby zadowolony Nie, to znaczy tego. Ale od razu widać, że pojęcia o temacie nie masz
Krzysiak 1 551 Opublikowano 45 minut temu Opublikowano 45 minut temu 12 minut temu, wallec napisał(a): Dziękuję, za potwierdzenie, że nie kupuje się tych samochodów które stoją i mechaników jak VW, audi, peugeot, ford, fiat itp. Ty chyba czytać nie potrafisz, bo wymieniasz peugeot i ford a one w tym rankingu sporo wyżej niż honda 1 1
huudyy 2 880 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu 20 minut temu, Gret napisał(a): Same corolle Toyoty* - Prius, Corolla, Camry 2
wallec 851 Opublikowano 29 minut temu Opublikowano 29 minut temu 13 minut temu, Krzysiak napisał(a): Ty chyba czytać nie potrafisz, bo wymieniasz peugeot i ford a one w tym rankingu sporo wyżej niż honda Oczywisice, że potrafię i wiem jak długo Gordon musiał szukać i czerypickowac rok rankingu by wkleić coś pod jego tezę. Proszę bardzo: https://www.whatcar.com/news/reliability-survey-most-reliable-cars-brands/n26159 Honda najlepsze 1
galakty 3 388 Opublikowano 28 minut temu Opublikowano 28 minut temu 16 minut temu, huudyy napisał(a): Toyoty* - Prius, Corolla, Camry Raz CT jechałem Wykonanie lepsze ale i tak wyjec.
Krzysiak 1 551 Opublikowano 19 minut temu Opublikowano 19 minut temu @walleczawsze można znaleźć coś co potwierdza daną narrację Że ciągle nie ogarniasz efektu skali który powoduje, że dane marki stoją u mechaników czy też części do nich są tanie bo występują w zamienniku, to tak naprawdę ta dyskusja nie ma sensu, jest jałową przepychanką. Nie twierdzę tu czy honda zła czy dobra, choć osobiście sobie bym nie kupił...za dużo się tego od spodu naoglądałem w pracy, a po oplu z lat 90 mam uraz do rudej szmaty 1
GordonLameman 8 523 Opublikowano 16 minut temu Opublikowano 16 minut temu 11 minut temu, wallec napisał(a): Oczywisice, że potrafię i wiem jak długo Gordon musiał szukać i czerypickowac rok rankingu by wkleić coś pod jego tezę. Proszę bardzo: https://www.whatcar.com/news/reliability-survey-most-reliable-cars-brands/n26159 Fajna bzdura Wpisałem "HR-V" i generację, która autora interesuje. Bo jakie znaczenie dla kogoś komu polecasz HR-V ma to, że Jazz czy Civic są najbardziej niezawodne? Podpowiem: ŻADNEGO. Dlatego właśnie posłużyłem się rankingiem dot. konkretnego modelu, a nie całej marki. 11 minut temu, wallec napisał(a): Honda najlepsze i szybsza niż wygląda
Petru23 258 Opublikowano 2 minuty temu Opublikowano 2 minuty temu (edytowane) 3 godziny temu, Gret napisał(a): Ile zapłaciłeś za komplet swiec i cewek? Wymieniłem jedna cewkę, coś pod 600zl podchodziło albo 500zl, swiece to chyba 250zl/kpl albo 280zl. 28 minut temu, wallec napisał(a): Honda najlepsze Zgodzę się, jeśli mówimy o takim małym wariacie foto sprzed kilkudziesięciu minut Sam zastanawiałem się nad HRV ale właśnie ceny i dostępność części określiły ten kierunek. Ja jestem z 13-go, bankowo wsiadłbym na minę Edytowane teraz przez Petru23
Rekomendowane odpowiedzi