SUV do 50 tys diesel
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Totek · Opublikowano
Jak hamuje i nie jest popękana to jest ok, rysy to nie problem. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Jeśli macie The Last of Us™ Part II Remastered to możecie pograć w tą grę w kolejności chronologicznej. Ostatnio tak zrobiłem z ciekawości przez 3 godziny. Wtedy masz wrażenie że to całkiem inna gra. Cała przeszłość z gry jest podana na początku. To znaczy jak włączysz grę to zaczynasz grać Abby która szuka swojego ojca. Potem grasz 15 letnią Ellie która idzie z Joelem do muzeum dinozaurów. Następnie idzie strzelać ze snajperki z Tommym (potem odwiedza szpital i dowiaduje się że Joel ją okłamał). I tak dalej wszystko w kolejności czasowej. Również scena jak Ellie po balu (na którym pocałowała Dinę) idzie do Joela żeby powiedzieć że mu wybacza jest przed początkiem gry, czyli dzień przed tym jak Ellie wyrusza na swój zimowy patrol z Diną. A odnośnie wydarzeń z Seattle to najpierw rozgrywamy pierwszą misję Abby i jej grupy. Dalej już nie grałem, bo tyle tylko sprawdziłem. Potem zapewne będzie tak że jeden dzień w Seattle będzie z Ellie, a jeden dzień w Seattle z Abby. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Gry na podstawie filmów raczej nie były dobre... Jak wyjdzie w okolicy premiery filmu to nie ma co liczyć na coś wybitnego.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi