j4z 1 432 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia No właśnie 34 minuty temu, caleb59 napisał(a): Kiszka 100zł nie warta Co tam było? Działa ta gra?
j4z 1 432 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Przynajmniej nie będę mieć dylematu, czy robić przerwę w CD na to... Ale i tak sprawdzę sam, jak pojawi się ryp.
caleb59 2 064 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) Schemat wygląda ogólnie tak, że masz swoje mieszkanie - hub, gdzie na mapie wybierasz misje, wychodzisz z mieszkania, wsiadasz do auta i jedziesz na misję, na miejscu obijasz wszystkim ryje, zaliczasz zadanie, wracasz do domu lub bierzesz kolejne misje i tak w kółko. Możliwe,że z biegiem gry misje będą jakieś bardziej rozbudowane i ciekawsze bo pierwsze zadanie to ściąganie długu i zmuszenie do zapłaty. Moim zdaniem gra szybko będzie się nudzić, miasto jest nieinteraktywne, co prawda widać jakichś przechodniów podczas jazdy ale to tyle. Ładna makieta. System walki ma nadal kulawe animacje, można używać różnych przedmiotów jako jednorazowej broni białej, np. mrożona ryba. Edytowane 8 Kwietnia przez caleb59 1
Pavel87 796 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Też tak myślę. Po kilku misjach można już mieć dość tego samego schematu, o ile oczywiście nie będzie jakichś fabularnych zwrotów akcji czy nowych mechanik do odblokowania.
j4z 1 432 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) Eh, no feeling dla mnie najważniejszy, ale nie wyglądało to dobrze na poprzednich materiałach. Zobaczymy. Edytowane 8 Kwietnia przez j4z
JeanPepin 393 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Jak recki tego nie zmiażdżą i nie będzie drugiego mindseye to biere, mam naje***w 130 h w crimsona i tylko w to ostatnio grałem, muszę przerwę zrobić
caleb59 2 064 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Sami twórcy określają grę jako 25 dolarów za 25h zabawy. Nie celują w Bóg wie co, nie obiecują gruszek na wierzbie i za to szacun. Kto wie, może po przecenie kiedyś tam można będzie zagrać jako odskocznia od wysokobudżetowców. Póki co zdanie o grze mam mętne po gameplay'u od IGN.
ODIN85 4 253 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 14 minut temu, caleb59 napisał(a): Schemat wygląda ogólnie tak, że masz swoje mieszkanie - hub, gdzie na mapie wybierasz misje, wychodzisz z mieszkania, wsiadasz do auta i jedziesz na misję, na miejscu obijasz wszystkim ryje, zaliczasz zadanie, wracasz do domu lub bierzesz kolejne misje i tak w kółko. Możliwe,że z biegiem gry misje będą jakieś bardziej rozbudowane i ciekawsze bo pierwsze zadanie to ściąganie długu i zmuszenie do zapłaty. Moim zdaniem gra szybko będzie się nudzić, miasto jest nieinteraktywne, co prawda widać jakichś przechodniów podczas jazdy ale to tyle. Ładna makieta. System walki ma nadal kulawe animacje, można używać różnych przedmiotów jako jednorazowej broni białej, np. mrożona ryba. A liczyłem na poziom Mafia 1 Remake 1
znaFca 182 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia A pomyśleć, że można było zrobić korytarz na 5h z dowaloną grafą i systemem walki...
STALKER 110 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Brak broni palnej gra nie sprzeda się tyle w temacie. 1
DITMD 1 139 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Gra z tak beznadziejnym tytułem nie może być dobra. Tyndalston? Musieli to wymyślić podczas niezłej burzy mózgów
sideband 2 553 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) Uwielbiam takie głupoty te połamane elementy teleportowały się do równoległej rzeczywistości podejrzewam, że takich bzdurek będzie więcej w tej grze. Edytowane 8 Kwietnia przez sideband
Jaycob 2 362 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Jest lepiej niż w przypadku MindsEye, ale poczekajmy do końca dnia. Nie ma co opierać opinii po zaledwie siedmiu recenzjach.
znaFca 182 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Czyli gra na 4-5h. No i to mi akurat pasuje za 100 zł
AndrzejTrg 3 243 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) Walka i poruszanie się postaci tragiczne, może jazda będzie znośna. Jedyna odpowiednia cena, to za darmo w Epicu Edytowane 8 Kwietnia przez AndrzejTrg 1
sideband 2 553 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Nawet za darmo można mieć problem ze skończeniem tej gry
Pavel87 796 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Cała gra na 4-5h? Pamiętam coś takiego, The Order się nazywało i chyba też tyle zajmowało przejście po całym gameplay'u, który wstawił Odin widzę, że jednak Samson nie będzie miał żadnej broni jako takiej, którą może nosić, tylko to co znajdzie, zgarnie. Lipa. Chyba nawet za te 100zł nie dam się namówić.
znaFca 182 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 1 minutę temu, Pavel87 napisał(a): The Order się nazywało I było kozackie !! Nie wiem czemu ludzie to zjechali 1
Pavel87 796 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia @znaFcaMi się ogólnie The Order podobało, ale to, że było takie krótkie zaważyło na ocenie niestety
AndrzejTrg 3 243 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 18 minut temu, sideband napisał(a): Nawet za darmo można mieć problem ze skończeniem tej gry Przestałem już kiedyś zbierać darmówki, tego nawet z dopłatą bym nie chciał
Rekomendowane odpowiedzi