AndrzejTrg 3 243 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) @znaFca Jakoś mam podobny wiek, i jak patrzę na to grę, to nie widzę nic staroszkolnego, a sama rozgrywka mnie odrzuca, ale jak tam mam już z 95% gatunkami gier, także mną się nie przejmować Edytowane 8 Kwietnia przez AndrzejTrg
bbandi 555 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Gra dla bad asów - reszta niech gra w 007: First Lajty
znaFca 182 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia *****, co jest z Wami ludzie nie tak 🤦🏻🤦🏻🤦🏻 Na 5080 było, a na gierkę nie starczyło?
j4z 1 432 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Ojej, Jaki wulgarny Było, było. Ostrzegam innych, że pójdą na stos, jak będą kradli!
Strilok 404 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 38 minut temu, Element Wojny napisał(a): Przynajmniej jest tutaj jakiś protagonista, a nie jak u konkurencji Tam to jest historia jak tutaj: Tego miał kurde! 2
Mar_s 2 370 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 13 minut temu, znaFca napisał(a): *****, co jest z Wami ludzie nie tak 🤦🏻🤦🏻🤦🏻 Pimpek, dopiero wróciłeś więc nie rób syfu od razu, bo zawsze możesz wrócić skąd przyszedłeś. I tak ciesz się że odpuściliśmy (kolejne) multikonto. A co do reszty, za wrzucenie linka do jakiegoś pirackiego syfu jest perm, więc lepiej tego nie róbcie.
Element Wojny 4 999 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Powtórka z Odina i jego 2500 kont stworzonych na Labie? 3
znaFca 182 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 1 minutę temu, j4z napisał(a): Jaki Pimpek? 1
Element Wojny 4 999 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia 36 minut temu, j4z napisał(a): Jakie linki? Jaka ręka? Jaki Pimpek? O ile mnie pamięć nie myli, był tu kiedyś taki gość, który sprzedawał ludziom walnięte GPU, które bezproblemowo mógł zwrócić do sklepu, ale wtedy by nie zarobił... 2
Reddzik 3 350 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Rysław streamuje, powiada tak, że nie może pływać, nie może wejść do wody. Biegnie mostem i mówi, że musi uważać na auta bo dotknięcie zabija. W odpowiedzi na pytanie czy to fajna gra. "Ja się bawię dobrze, a czy to fajna gra? To nie jest fajna gra, może grafika jest ładna ale to co powinno być w niej dobre jak walka, fizyka, ciosy to jest niedopracowane."
caleb59 2 064 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Teraz, Reddzik napisał(a): Rysław streamuje, powiada tak, że nie może pływać, nie może wejść do wody. Biegnie mostem i mówi, że musi uważać na auta bo dotknięcie zabija. W odpowiedzi na pytanie czy to fajna gra. "Ja się bawię dobrze, a czy to fajna gra? To nie jest fajna gra, może grafika jest ładna ale to co powinno być w niej dobre jak walka, fizyka, ciosy to jest niedopracowane." Jak ja nie lubię ludzi, którzy nie potrafią się określić. NO NIBY DOBRA GRA ALE JEDNAK NIE DOBRA. Gość powinien się zdecydować bo taka pseudo poprawność budzi mieszane uczucia co do jego wiarygodności. 2
bbandi 555 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Dobra niedobra jak ten cały Gothic przy którym robi
Reddzik 3 350 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Boicie się wody? Jak nie to lepiej uważajcie, bo woda zabija.
j4z 1 432 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) Pograłem parę minut. Crapowaty ten Samson, ale i tak przyciąga klimat. Jest nawet ładny. Walka, jak się zdawała po filmikach, taka jest. Wątpię, że może dawać przyjemność. Model jazdy dziwny, ale nie jest bardzo łatwy. Myślę, że może dawać przyjemność. Chyba ogram kiedyś. #StutterEngine Edytowane 9 Kwietnia przez j4z
znaFca 182 Opublikowano Czwartek o 06:16 Opublikowano Czwartek o 06:16 I jak tam @Element Wojny, gierkowałeś coś? Jak wrażenia?
userKAMIL 1 059 Opublikowano Czwartek o 06:39 Opublikowano Czwartek o 06:39 https://cdaction.pl/newsy/nowa-gra-tworcow-just-cause-i-mad-maksa-rozczarowala-graczy-i-krytykow-samson-zapowiadal-sie-dobrze-ale-na-premiere-budzi-mieszane-uczucia/
Element Wojny 4 999 Opublikowano Czwartek o 07:14 Opublikowano Czwartek o 07:14 (edytowane) 58 minut temu, znaFca napisał(a): I jak tam @Element Wojny, gierkowałeś coś? Jak wrażenia? chyba sobie jaja robisz, nie gram w crapy. zlotowki bym za to nie zaplacil, wolalbym bezdomnemu kupic kawe na dworcu. Edytowane Czwartek o 07:15 przez Element Wojny 4
Reddzik 3 350 Opublikowano Czwartek o 07:24 Opublikowano Czwartek o 07:24 Ta gra wygląda idealnie do bundla w Fanatical lub Humblebundle, w tej cenie przy takiej jakości, to lepiej dołożyć do pewnego Goticzka, jak Gothic nie zaliczy klapy po stronie technicznej gry, to mamy murowanego faworyta, dodatkowo polski dubbing obstawiam nie gorszy niż oryginał .
userKAMIL 1 059 Opublikowano Czwartek o 07:27 Opublikowano Czwartek o 07:27 12 minut temu, Element Wojny napisał(a): chyba sobie jaja robisz, nie gram w crapy. zlotowki bym za to nie zaplacil, wolalbym bezdomnemu kupic kawe na dworcu. Nie wierzę, że On ten trolling lyknal jak pelikan. XD 1
znaFca 182 Opublikowano Czwartek o 07:39 Opublikowano Czwartek o 07:39 (edytowane) @userKAMIL 3/4 gry za mną, a Ty wracaj do swojego Mesjasza 🙃 Ładny kościółek mają: Edytowane Czwartek o 08:31 przez znaFca
j4z 1 432 Opublikowano Czwartek o 08:33 Opublikowano Czwartek o 08:33 (edytowane) Chyba cienko z kasą u nich, jak w pół roku takiego potworka z majstrowali. Coś czuję, że po tym nie polepszy im się. Pomyśleć, że to twórcy Just Case i Mad Max... Smutne w sumie... Edytowane Czwartek o 08:33 przez j4z 1
STALKER 110 Opublikowano Czwartek o 08:43 Opublikowano Czwartek o 08:43 Oprócz fabuły jest tam coś ciekawego jakiś explor?
Lypton 1 113 Opublikowano Czwartek o 08:56 Opublikowano Czwartek o 08:56 (edytowane) I ciut więcej o samej grze: https://www.facebook.com/share/p/1898HTFFE6/ 47 minut temu, j4z napisał(a): Chyba cienko z kasą u nich, jak w pół roku takiego potworka z majstrowali. Coś czuję, że po tym nie polepszy im się. Pomyśleć, że to twórcy Just Case i Mad Max... Smutne w sumie... Bo to nie jest gra Avalanche Studios, tylko byłych pracowników Avalanche Studios. Więc tak, z kasą pewnie było cienko. Update: na marginesie dodam, że samo Avalanche Studios też jest w finansowej dupie i od kilku lat zamyka kolejne filie, kasując kolejne projekty. Edytowane Czwartek o 09:13 przez Lypton 2 3
j4z 1 432 Opublikowano Czwartek o 10:59 Opublikowano Czwartek o 10:59 (edytowane) 2 godziny temu, Lypton napisał(a): Bo to nie jest gra Avalanche Studios, tylko byłych pracowników Avalanche Studios. Tak, kolega właśnie też mi mówił przed chwilą. Teraz wiem, dlaczego kasy mieli mało. No smutne... Edytowane Czwartek o 11:00 przez j4z
Rekomendowane odpowiedzi