Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, GTM napisał(a):

Ja myślę, że nie ma już co kopać leżącego, jaka jest gra każdy widzi, nie pierwsze studio poległo na grze w stylu GTA, żeby daleko nie szukać Cyberpunk 2077 na premierę za pierdyliardy monet  też nie porywał w tym aspekcie.

Walka w tej grze to powinien być najlepszy i najbardziej dopracowany element który przyciąga i sprawia że nie możesz się od niej oderwać, a z tego co widzę, to jest ona na maksymalnie uproszczona i do tego ma jeszcze jakieś dziwne rwane animacje.

Szkoda, bo miałem nadzieje na takiego bardziej skondensowanego mad maxa tyle że bez dłużyzn i zbierania złomu z gameplayem nastawionym na intensywną i brutalną walkę wręcz z kombosami, wykorzystywaniem elementów otoczenia do eliminacji wrogów itp.

No cóż z racji tego że gra kosztuje 100zł a nie 300 myślę nie powinniśmy się nad nią tak znęcać, są gry za pełną cenę, od dużych wydawców, które wypadają niewiele lepiej.

Kilkanaście minut z Samsonem wystarczyło, żeby odnowić moje PTSD z czasów premiery Cyberpunka. Nie przypominam sobie, żebym w jakimkolwiek tytule ogrywanym w ostatnich latach widział w tak krótkim czasie taką ilość niedoróbek i błędów.