Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, chyba jednak trzeba brać tego RMx-a. Wszystko może się popsuć, poza tym i tak muszę wybierać między CWT i CWT, a ten RMx chyba wszystko ma top i do tego faktycznie niewiele złych opinii. Z kolei testowe A850GS niby jakieś słabe luty miały, ciekawe, czy seryjne się poprawiły... choć to ta sama fabryka (i Corsair ponoć w najnowszych modelach zrezygnował z CWT z uwagi na spadek jakości właśnie :E - taki post widziałem na Overclockers.uk)

Te Phanteksy to ponoć Helly, poza AMP V2 1000W, gdzie też dostajemy Focusa GX.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Greenland 2 - jedynka to top 10 filmów katastroficznych, dwójka nie dowozi. Za dużo zbiegów okoliczności, nie wciąga w akcję, nie ma tych emocji. Do tego została resztka ludzi na Ziemi a tam jakieś bezsensowne walki uj wie o co, zamiast się zjednoczyć i zacząć odbudowywać. Cel podróży rozczarowujący. Z kosmosu dziura wielka jak Francja a jak tam doszli to Biskupin w dziurze 5 na 5 km  Mogli podejść do tego bardziej realistycznie i naukowo. Raczej nie będzie ponownie oglądane jak jedynka 3 czy 4 razy. 4,5/10    
    • Zgadza się. Ona grać akurat nie potrafi, nie wiem też jaka była wizja twórców, ale im się tam w tej wizji nic nie klei. Tutaj stwierdzili, że buzia nie musi być ładna i aktorka nijak nie pasuje do Ellie z gry. Natomiast w przypadku Abby stwierdzili, że jednak ładniejsza faciata się przyda, przy okazji spuszczając w kiblu założenia z gry (dobrze przypakowana kobitka, słusznego rozmiaru). Po co sobie tak komplikować życie? Każdy niech to odbiera jak chce, ja jestem zwolennikiem prostych rozwiązań - robisz ekranizację czegokolwiek, trzymaj się mniej więcej materiału źródłowego. To nie są chyba przesadnie wysokie wymagania.
    • Poczekaj na czwarty, który już zrobił sporo zamieszania w sieci.  A prawdziwa zabawa będzie dopiero w dwóch ostatnich. Jeśli ktoś jeszcze się waha, osobiście już bym poczekał do finału serii te 2 tygodnie. Odcinki są krótkie, idzie więc łyknąć całość jak jeden dłuższy film. 
    • Jak widziałem różne opinie, to po I sezonie jeszcze ją tolerowali, bo wtedy głównym bohaterem był Joel, ale II sezon spowodował już bardzo duży efekt niechęci do aktorki grającej Ellie (również do jej gry, a nie tylko wyglądu) i cały II sezon jest oceniany wyraźnie gorzej niż I. A jeśli chodzi o mnie to po prostu dopiero ostatnio skończyłem ponad 5 letnią grę czyli The Last of Us Part 2 (wcześniej prawie nic o niej nie wiedziałem i dopiero rok temu została wydana na PC), więc również się wypowiedziałem w temacie o serialu. W III sezonie (już pomijając jego poziom bo dużych oczekiwań prawie nikt nie ma) ciekawi mnie czy dokonają zmiany zakończenia w stosunku do gry. Czy zrobią takie samo zakończenie jak w grze, to znaczy    Dla mnie to aż smutno się patrzy jak idealnie wyglądają (tak samo jak w grze) niektóre dziewczyny upodabniające się do Ellie, a w serialu za miliony zrobili taką chałę z aktorką.     Ludzie zachwyceni jej wyglądem i tym całym otoczeniem wokół niej.     32 tysiące dislajków i tylko 3 tysiące lajków.
    • "Pstryczek" czy lekkie naciśnięcie tego miejsca gdzie on się znajduje na oledach już nie działa?  na lcd jak pixel był zablokowany (nie martwy) to nie raz po lekkim rozmasowaniu czy pstryknięciu takie usuwałem 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...