Tomb Raider Legacy of Atlantis
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gonzo3211 · Opublikowano
OK, pośmialiśmy się, ale chciałem się z Wami jeszcze czymś podzielić - wymieniłem zasilacz w PS4 i to żyje! Zmobilizowałem się i bez osób trzecich, w końcu rozkręcało się konsole nie raz, w przypadku ps4 to zasilacz raz dwa. Rozebrałem i na pierwszy rzut oka nic nie widać, cewka może jakby ale tam jakiś drucik jest lutowany i nie miałem pewności. Przepłaciłem to co było na allegro, bo z ali bym nie mógł tyle czekać. Przyszło, zamontowałem, uruchomiło się. Aż zaniemówiłem ze szczęścia . Widać że to też chinol i do tego słychać jak brzęczy, ale ważne że działa. Jestem przeszczęśliwy, nawet bardziej niż z tej ps5 której dotąd nie otworzyłem . Brak czasu, ale skoro już kupiona i jest to niech będzie. Tyle podchodziłem do tego i w końcu to był znak od niebios żeby kupić . Patrząc na to co się wyprawia z gamingiem to faktycznie ostatni plejak. Nawet większa radość z kupowania gier na płytach, które też kupiłem jako pakiet startowy . Na prawdę nie sądziłem że coś z tego będzie, bo to był istny armagedon z tą burzą. Kiedyś pamiętam byle gdzieś pierdło i już wyłączali prąd, a teraz takie gromy i nic. W tv spróbuję też nowy zasilacz, mikrofala już wymieniona . -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Czasem gonienie króliczka jest ważniejsze od złapania. Chyba na koniec machnę ręką i niech zostanie co jest. Przynajmniej wentylację w obudowie protestuje przy różnych chlodzdniach i układach. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Bo 90% dotyczy np. tylko butelek plastikowych. Wyizolowanie ich w osobnym obiegu sprawia, że ich recykling wzrasta i tak się działo praktycznie we wszystkich krajach, w których taki system funkcjonuje. Spośród ogółu śmieci plastikowych trudniej wyizolować w tak dużym procencie wyłącznie butelki. Stąd moje pytanie, czy za całym tym wnioskiem, który składa Konfederacja idzie jakaś alternatywa, czy inne rozwiązania, czy jest to wniosek na zasadzie "nie i już". Jak jest tylko wnioskiem "nie i już" to są tutaj tacy co twierdzili, że system kaucyjny to maszyna do wyciągania kasy do budżetu, czym zatem nazwać teraz jego usunięcie i nie zaproponowanie w zamian nic innego, co narazi wprowadzających, a w konsekwencji konsumentów, na wyższe koszty związane z koniecznością poniesienia opłaty, która trafi do budżetu? -
Przez dannykay · Opublikowano
Przylazłem dzisiaj do berlingo z tobołami w łapach. Odłożyłem toboły. Otworzyłem samochód pilotem, wsiadłem, odpaliłem kluczykiem, wysiadłem, trzasnąłem drzwiami, podniosłem graty i ruszyłem do bagażnika. Byłem nieco zaskoczony, kiedy okazało się, że bagażnik jest zamknięty i nie da się otworzyć. Nic to, pomyślałem i ruszyłem w kierunku drzwi kierowcy, by kliknąć przycisk od otwierania wszystkich drzwi. Jakieś było moje zdziwienie, kiedy okazało się, że drzwi kierowcy również są zamknięte. Pasażera też. Tylne? Zgadłeś, również zamknięte... Dobrze, że telefon w kieszeni, to wydzwoniłem żonę, przywiozła drugi kluczyk i otworzyłem ręcznie wkładkę... -
Przez Cappucino · Opublikowano
Patrząc na obecna skale sprzedaży tak, ale policz sobie, ile po naszych drogach jeździ fordów i od ilu lat a ile jest np. BYD. Cały czas wracamy do tego samego. Wróć za 15 lat jak już liczba chinoli na naszym rynku dorówna w jakimś stopniu którejś z europejskich marek i wtedy porozmawiajmy o usterkach czy rynku wtórnym.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi