Tomb Raider: Catalyst
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez slafec · Opublikowano
@musichunter1xNo nie bardzo, ale to jest magia yt. Dwie osoby (co pamiętają) zrobiły filmik i mamy hidden gem, uwięziony na PS3/X360. Ludzie później oglądają i szerzą dalej głupotki -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Aż trudno uwierzyć, że to stara gra. https://www.facebook.com/share/1K4CMUfvrK/ -
Przez Reddzik · Opublikowano
Też gram na padzie i mam hz tyle ile mi daje OLED, czyli 280hz. Ale ogólnie chodzi o sam fps, do MFG zauważyłem, że najlepiej mieć ten minimum 60fps, nawet przy x3 x4 gdzie mnoży z 50-60fps, jest w porządku ale jak już spadnie poniżej 50 to nawet na padzie nie musi być komfortowo. Ukazałem jakie jest latency w Wiedźminie. Tutaj musiałbym np zrezygnować z PT, może ściągnąć AA z włosów. Póki co nie gram, bo nadal gram w Stalkera 2, tutaj zanim zacznę grać zrobię sobie jakiś preset by mieć te ok 50fps ale wiem, że w lesie z lub bez watahy wilków czy nawet misia to spadnie fps, bo to widać i czuć. -
Przez Isharoth · Opublikowano
Każda moja próba powrotu do Wieśka kończyła się albo na bagnach w Velen, albo na Skellige. Jednak jak się zna fabułę na pamięć, to ciężko dla samego gameplayu wrócić, bo ten jest... średni. A gra jakby nie patrzeć jest długa Nawet nie wiem czy dam radę ten nowy dodatek ograć, bo już dawno straciłem swoje save. Ubiłem 2 przydupasów Brancisa. I to jednego po drugim, bo A zostało jeszcze 20 dni. -
Przez Coffee Banan · Opublikowano
Poco = 1750zł z Amazon.de natomiast Edge wersja z baterią o poj. 7000 = 1710zł z MM pl. Baterie w obu są o dużych pojemnościach. Oba mają po 12/256. Aktualizacje Motki są do 11'2031r. Który lepszy ogólnie? Do gier nie będzie używany.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi