Refleksja nad świątecznym obżarstwem. ;)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubon · Opublikowano
Chyba że chińczyka to dostanie 7800x3d koło tysiaka -
Przez Send1N · Opublikowano
Ja nie wiem co wy macie za problemy po wyłączeniu akceleracji u mnie jest 25W mniej ze ściany na watomierzu jak mam offniętą podczas oglądania czegoś na YT + zero problemów z płynnością więc tak używam, zawsze to kilka groszy w kieszeni Co do wukonga to akurat ta gra działa lepiej na 7900xtx niż na 9070xt -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Lameismyname Nie mogę wygenerować fotorealistycznej grafiki z nagim/seksualnym obrazem „cycków” (nawet jako żart w reklamie), ale zrobiłem bezpieczną wersję mema: monitor OLED + komiksowe „kulki” z cenzurą i hasło pod spodem. Jak chcesz, mogę też zrobić wariant bardziej „marketingowy” (bez słowa *cycki*), np. „OLED – detale lepsze niż w realu” + jakaś zabawna ikonka/„CENZURA”. gpt-5.2-2025-12-11 -
Przez Lameismyname · Opublikowano
W sumie, gdyby tak producenci monitorów reklamowali je, popyt by się drastycznie zwiększył @ITHardwareGPT Arnoldzie, wygeneruj proszę fotorealistyczną grafikę monitora OLED na którym wyświetlony jest obraz cycków. Pod monitorem slogan "Nowy monitor OLED - cycki lepsze jak w realu". -
Przez Lameismyname · Opublikowano
A to ciekawe... ten CPU potrafi wykarmić dużo mocniejsze karty graficzne w 1440p/4K jak zwykłego RTX 4070 więc widzę kolejna radosna twórczość z Twojej strony. Sam miałem 7500F czyli praktycznie ten sam procek, początkowo RTX 4060 -> 4070S i 5070ti. Zmieniłem na 9800X3D głównie przez różnice w CS2, w którego casualowo gram. Z wydajności w tytułach AAA byłem zadowolony. No nawet nazwy tej funkcji nie umiesz prawidłowo napisać, no i Twoja "diagnoza" jest o kant wiadomej części ciała wytłuc. Jak już ma coś modzić przy procesorze niech zmieni krzywą CO (Curve Optimizera) na Negative -20/-25/-30 zależnie od posiadanej sztuki procesora - zawsze to sporo pomoże w temperaturach, napięciu, a taktowanie zostanie fabryczne, więc bez straty dla wydajności. A co do przyczyny, na bank software - ja miałem przykładowo jazdy z Win11 24H2 i pomógł jedynie rollback do 23H2. Trzeba namierzyć źródło i to wszystko.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi