Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Pentium D Teraz będzie sezon 4. Łącznie będzie 5.

@ODIN85 Najpierw Netflix musi zakończyć swój główny serial. Czyli najwcześniej za rok.

Miały być też kolejne spin offy, nie wiem co z tego zostało.

Wtedy się okaże co dalej. Czy właśnie inny serial czy film, czy nic i może odsprzedaż praw.

Jednak wątpię by od razu po tym serialu inna platforma zaczęła swój. Na pewno nie z tą sama główna fabuła.

P.S. Myślę że jak coś powstanie, to w oparciu o kolejną grę z serii i skupi się na Ciri.

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie ale ten netflixowy wiedźmin to robi furorę na świecie, może garstka ludzi na forach obeznanych w temacie książek i gier narzeka ale dla ludków którzy nie mieli styczności z całą resztą i zaczęli dopiero oglądać od 1 sezonu na netflixie to jest hit :E wczoraj jak słuchałem radia rmf fm jak dawali info o 4 sezonie to panowała wielka euforia xD LOL

Opublikowano

Bo to jeden z takich topowych seriali Netflixa. Duży budżet i z tego co pamiętam poprzednie sezony to też duża oglądalność.

Co sezon kampania promocyjna itd. 

A ludzie jęczą chyba na każdy nowy serial fantasy.

Część jęczy jakie to złe i żeby nawet nie włączać, a przy premierze sami oglądają cały sezon w dwa dni xD 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Send1N napisał(a):

Nie wiem czy wiecie ale ten netflixowy wiedźmin to robi furorę na świecie, może garstka ludzi na forach obeznanych w temacie książek i gier narzeka ale dla ludków którzy nie mieli styczności z całą resztą i zaczęli dopiero oglądać od 1 sezonu na netflixie to jest hit :E wczoraj jak słuchałem radia rmf fm jak dawali info o 4 sezonie to panowała wielka euforia xD LOL

Nie chce mi się w to wierzyć:E Civil bez powodu nie odszedł.

• Haha 1
Opublikowano

jest tak popularny że anulują kolejne projekty z uniwersum i wygaszają główną serię.

Na początku wiedźmin miał premierę w najlepszym okresie świątecznym i był hucznie zapowiadany. Dziś to już byle dokończyć.

Showrunerzy wiedźmina muszą mieć dobre plecy w netflixie bo już dawno powinni wylecieć. 
Nie wierzę także że ktoś przez najbliższe 20 lat podejmie się zekranizowania sagi od nowa. Nawet nie wiemy jakie netflix ma prawa do marki.

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)

"PSY" POWRÓCĄ JAKO SERIAL

Jeden z najważniejszych filmów w historii polskiego kina kryminalnego powróci w zupełnie nowej odsłonie. Psy Władysława Pasikowskiego, które w latach 90. na trwałe zapisały się w popkulturze, zostaną przekształcone w serial. Za produkcję odpowiada Netflix, a za kamerą ponownie stanie sam Pasikowski.

Na razie szczegóły projektu owiane są tajemnicą. Nie wiadomo, czy nowy serial będzie bezpośrednią kontynuacją filmowych wydarzeń, prequelem czy może zupełnie nową interpretacją znanej historii.

Twórcy nie zdradzili także, kiedy możemy spodziewać się premiery. Wiadomo jedynie, że Netflix liczy na siłę kultowej marki, a Pasikowski, który zna świat Psów jak nikt inny, spróbuje dostosować go do współczesnych oczekiwań widzów.

a że robi to NF, to :

bb9595c8-cf6a-4ab2-8646-a25433dd5795.thumb.png.c41379dca760cb3f250c437d21706342.png

Edytowane przez miro
  • Haha 2
Opublikowano

Ja tam odliczam tygodnie do premiery 4 sezonu FROM i szczerze mówiąc jakoś wszystko inne mało mnie interesuje przez to z seriali :E :P od czasów LOST nie byłem tak bardzo ciekawy i zainteresowany dalszymi wydarzeniami :thumbup:

Opublikowano
37 minut temu, Send1N napisał(a):

Ja tam odliczam tygodnie do premiery 4 sezonu FROM i szczerze mówiąc jakoś wszystko inne mało mnie interesuje przez to z seriali :E :P od czasów LOST nie byłem tak bardzo ciekawy i zainteresowany dalszymi wydarzeniami :thumbup:

Trochę boję się żeby nie zakręcili się na koniec jak z Lost

• Like 1
Opublikowano

Jest to możliwe w końcu twórcy ci sami :) on już jest zakręcony na tyle że po obejrzeniu tych 3 sezonów oglądając odcinek raz na tydzień musiałem walnąć sobie jeszcze raz całość w 2 dni :E LOST w ciągu tych 20 lat obleciałem 4 razy całość :E Mam dwóch takich znajomych co zamiast oglądać coś innego  to co jakiś czas zaczynają oglądać Lost'y od początku i to trwa już od bardzo dawna xD 

• Haha 1
  • Upvote 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rycerz Siedmiu Królestw skok na subskrybcje.

Liczyłem na ten serial a dzisiaj czytam że ma być 6 odcinków po około 30 min każdy. Odejmując wstęp i napisy końcowe to będzie około 22-25 min na odcinek czyli łącznie trochę ponad 2 godziny serialu. I odcinek co tydzień.

Opublikowano
5 godzin temu, Badalamann napisał(a):

Ta książka to jeden tom opowiadań.

Lepiej że zrobili mniej materiału, liczę że wysokiej jakości niż jakby mieli to na siłę rozwlekać jak Ród Smoka, gdzie w drugim sezonie było to już męczące.

Mogli zrobić 5x1h i nic nie trzeba by było rozciągać. Ostatnio w podobnej formule był Mordbot i to się IMO zwyczajnie nie sprawdza.