[60 tysięcy zł] Auto na dojazdy do pracy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Áltair · Opublikowano
Ponoć za multikonta i tak w końcu dostanie się bana Nie chce mi się też fatygować z tymi mailami. Abonamentu wykupować na razie nie chcę, bo mam złe doświadczenia z innymi tego typu aplikacjami. Na przykład biorę TYLKO miesięczną subskrypcję, a potem się okazuje, że ściąga mi pieniądze każdego miesiąca, nie wiadomo, gdzie tę subskrypcję anulować, a support nie odpowiada. Najlepiej chyba mieć konto tylko do takich rzeczy i trzymać na nim małe kwoty. Przydałyby się abonamenty-dniowki na takie rzeczy, bo jak chce się zrobić jednorazowo jakąś rzecz, to trzeba opłacać cały miesiąc albo rok. Co do Groka zasady są niejasne. Do 100 filmów oznacza, że na subskrypcji mogę mieć tylko 50 dziennie. Z długością filmów łatwo sobie poradzić. Czyli robi się screena ostatniej klatki wygenerowanego filmu (ważne, by widać były na niej wszystkie elementy, które mają być generowane), wgrywa jako nowy image i generuje dalszą cześć sceny. Albo jak ktoś umie, otwiera Blendera, robi model czy lokację i mozna sobie tam robic dowolne screeny z rzutów kamery i je animować. Widze własnie, że raczej bez Blendera czy podobnych programów się nie obejdzie, jak chce się animować coś porządnego. Grok nawet nie potrafi umocować ekwipunku policjanta czy żołnierza na właściwych nogach. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Może sobie to chińskie gie wsadzić w de. -
Przez trepek · Opublikowano
Nie no, w jednym zdaniu napisał o niezawodności i o sprawdzonych propozycjach. Więc to wyklucza samochody chińskie. Gdyby pytał o tanie i wygodne suvy, niekoniecznie sprawdzone, to można by polecać chińskie marki. -
Przez trepek · Opublikowano
Nie daliście mi pokojowego Nobla więc rozpętam multum wojen! Logika Kalego -
Przez Kadajo · Opublikowano
MOGĄ, a nie SĄ Nie spotkałem się jeszcze aby ktoś w recenzjach i analizach pokazał ze DLSS na kartach RTX 3xxx i 2xxx wygląda gorzej.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi