[60 tysięcy zł] Auto na dojazdy do pracy
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
jeden rabin powie tak, drugi powie tak To ty musisz wiedzieć czy ci to jest do szczęścia potrzebne ja bym zmienił, bo miałbym nowe, szybsze, pachnące i z gwarancją właściwie bez żadnych kosztów, a może i zostanie na kebaba. 5800x3d wiecznie kosmicznych pieniędzy kosztować nie będzie.. drugi powie, zawsze będzie kosztować swoje, zawsze zdążysz sprzedać działa ? działa.. jest szybki ? jest , więc.. skoro się wahasz to może w ogóle tego nie potrzebujesz, przy zen6 też powiesz że szkoda kasy, styka ci to co jest , czekam na zen 7 nie ma złotego środka -
Przez Keller · Opublikowano
Niby nie ma, a zabraniają, choć na razie tylko pouczali. Że po coś są wózki i koszyki. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Tak, a do tego jest nieśmiertelna i ma potężne córki, też prawie nieśmiertelne. Na poziomie Standardowym gra jest przyjemna, ale na poziomie Wspomaganym twórcy przeginają, bo to jakaś parodia a nie gra. -
Przez Camis · Opublikowano
Dziwny sklep, ja u siebie często jak wpadam przy okazji to jak nie ma wolnych koszyków wyciągam torebkę z plecaka i pakuje sobie albo nawet do plecaka a później przy samoobsługowej wyciągam. Sklep nie ma prawa ci zabronić pakowania do swojej torby. -
Przez Keller · Opublikowano
Nie ma tam nic poza informacją, że bon do wykorzystania tylko w tym sklepie i w innym nie można. A że nie działa? Nie ich sprawa. No i mi wyblakło. Ale to tak jest z tymi paragonami. Kiedyś składałem np. od dentystów, czy inne takie to po jakimś czasie biała kartka. Chętnie bym tam zadymę zrobił, ale to już całkiem krzywo będą na mnie patrzeć, bo też już się czepiali że z koszykiem nie chodzę. Wolę z reklamówką. No ale złodziej pewnie...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi