Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cena jest jaka jest. Dla mnie jest powiedzmy ok ale ja w D2r gram cały czas i pewnie będę grał aż serwery zamkną xD Wtedy już tylko offline zostanie ;) Bardzo rzadko już gry kupuje, nowości już praktycznie nie tykam. Dla mnie zmiany na plus.  Dla kogoś kto raz przejdzie grę i zapomni to właściwie zmiany bez znaczenia. Nie zbierze przecież 99 Jahów i 99 Berów i pewno nie będzie tracił czasu na nowe "ubery". I żeby nie było, zdanie o Blizzie mam bardzo niskie. Pewnie pamiętacie jak zostali potraktowani ludzie co kupili Overwatcha. Także dla mnie te 109 złociszy to po prostu umilenie sobie jeszcze wielu godzin gry.

• Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano
1 godzinę temu, sil3nthunt3r napisał(a):

Cena jest jaka jest. Dla mnie jest powiedzmy ok ale ja w D2r gram cały czas i pewnie będę grał aż serwery zamkną xD Wtedy już tylko offline zostanie ;) Bardzo rzadko już gry kupuje, nowości już praktycznie nie tykam. Dla mnie zmiany na plus.  Dla kogoś kto raz przejdzie grę i zapomni to właściwie zmiany bez znaczenia. Nie zbierze przecież 99 Jahów i 99 Berów i pewno nie będzie tracił czasu na nowe "ubery". I żeby nie było, zdanie o Blizzie mam bardzo niskie. Pewnie pamiętacie jak zostali potraktowani ludzie co kupili Overwatcha. Także dla mnie te 109 złociszy to po prostu umilenie sobie jeszcze wielu godzin gry.

Ja D2 Pan Zniszczenia przeszedłem już dawno w wersji z 2001 roku, teraz sobie gram od czasu do czasu, dlatego 109zł to dla mnie za dużo za DLC do 25 letniej gry.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
3 godziny temu, lukadd napisał(a):

A ja ledwo co zacząłem Hadesa 2 cisnąć :E Trzeba będzie teraz grać w dwie gierki na raz :E

Dziwne, że masz czas na coś innego - ja od Hadesa 2 się uzależniłem i od premiery cisnąłem codziennie. :E 

Wracając do tematu...

Pan Zniszczenia drastycznie zmienił grę - gdyby nie ten dodatek, raczej nie spędziłbym w Diablo II aż tyle czasu.
Nie tylko wprowadził sporo zmian, dwie nowe klasy, ale dorzucił też cały nowy akt, przeciwników i bossów i w zasadzie stworzył "endgame" (ballruny :E ).

Ogólnie fajnie, że po tylu latach dodali nową klasę, ale stówka za samą postać to moim zdaniem jednak trochę za dużo.

Sama klasa na pierwszy rzut oka wygląda całkiem interesująco. Taki lekki miks nekromanty z czarodziejem.;D

No i fajnie, że D2 pojawiło się też na Steamie. Jeden launcher mniej zawsze na plus. :E 

Kupić pewnie kupię... na promo. 

https://store.steampowered.com/app/2536520/Diablo_II_Resurrected__Infernal_Edition/

• Like 2
Opublikowano

Hadesa też muszę spróbować, cały czas mam na liście :) @Jaycob Racja, D2 bez LoD, to zupełnie inna gra. Tak naprawdę z dodatkiem gra stała się tym czym miała być. Tak z ciekawości. Jak mamy kopię gry na Steamie to jest to zupełnie inne konto czy i tak musimy logować się/tworzyć osobne konto na BN?

Opublikowano
7 minut temu, Jaycob napisał(a):

Dziwne, że masz czas na coś innego - ja od Hadesa 2 się uzależniłem i od premiery cisnąłem codziennie.

Nie mam :E Ale Diablo 2 z ulepszaczami i nową postacią muszę obadać będę grał w to i w to na zmianę. Zresztą jak mam doświadczenie z Hadesa 1 to raz na jakiś czas warto sobie zrobić przerwę, aby zebrać się zebrać do kupy :E 

Opublikowano

Meh, a jednak trzeba mieć bneta, aby grać na Steamie:

https://www.pcgamer.com/games/rpg/diablo-2-resurrected-is-now-on-steam-and-is-verified-for-steam-deck/

8 minut temu, sil3nthunt3r napisał(a):

Jak mamy kopię gry na Steamie to jest to zupełnie inne konto czy i tak musimy logować się/tworzyć osobne konto na BN?

Z tego, co wyczytałem to nie musisz tworzyć nowego konta. 

Opublikowano
2 godziny temu, sil3nthunt3r napisał(a):

To tylko 99 mozna stackowac na slocie?

Opublikowano (edytowane)

@panicz patryk tak mi się wydaje w nocy oglądałem, troszkę już zasypiałem więc mogłem coś pomylić ;) edit. Na icy-veins tak piszą:

"Diablo 2 is getting stackable stash tabs! Gone are the days of Rune Mules and running out of space to hold all of your Perfect Gems. Diablo 2 Resurrected is adding in three new tabs to hold your Gems, Materials, and Runes. Each stack can hold up to 99 of any individual item, and items will auto-sort into their proper slot no matter which tab you are on."

Edytowane przez sil3nthunt3r
Opublikowano

Dobra trochę pogralem. Na razie 25 lvl, zaczynam piąty akt na normalu 😁

Gram sobie pod fire plus summony i idzie dość prosto. Byle wbić na hell i się okaże czy będzie dawać radę 😅

Stash fajny, wreszcie nie mam bajzlu w runach 🤣

Później poskładam sobie te nowe RW, zwłaszcza armor i hełm mnie interesują. 

20260212174814-01KH9BX2494JVZ6P1649HV3AXJ.jpg

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, panicz patryk napisał(a):

Czyli jak uzbieram 99 jahow albo zodow to kolejne beda znowu zabierac miejsce. Alez to pomocne. ;)

Ale bym miał dupowanie jakby w oryginale było stackowanie run :E W D2R pewnie też się da, ale nie chce mi się szukać metody ani sprawdzać starych, a ponoć niektóre działały w D2R 🤣

Edytowane przez Godlike
  • Haha 1