wallec 1 054 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 10 godzin temu, damyan123 napisał(a): Jeśli trafiłeś to umrę ze śmiechu 🤣 Dalej obstawiam, że się wypiął lub poluzowały przewody od zasilania gpu jak wyciągali gąbik/pianki/tentegi wsadzone do środka kompa na czas transportu i coś tam teraz jest źle popodpinane po tych wszystkich montażach/demontażach ale mogę się mylić Edytowane 6 godzin temu przez wallec 1
damyan123 49 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu A GPU nie będzie działać w Idle na samym zasilaniu z PCIe? Musi być wpięty kabel z zasilacza? Jak tak to docisnąć z obu stron i może zaskoczy. Coś cisza od autora po Twoim wpisie to może jednak miałeś rację 🤔 1 1
Send1N 5 230 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Nie nie będzie działać nawet w idle ale wymyśliłeś 1
Pentium D 1 472 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 14 godzin temu, eNeSik napisał(a): Moment - od kiedy Ryzen 7700 ma integre? Od początku? Chłop co pod kamieniem leżał 3 lata Co do problemu to może wystarczy wyjąć kartę, przetrzeć styki i włożyć ponownie. Palców w dłoniach brakuje aby zliczyć przypadki, że a to brak obrazu, ucięte linie lub brak pełnej prędkości złącza. Aha, to już było. Cytat Wyciągałem baterię, nic to nie dało. Wyciągałem RAM DDR5, grafikę, od nowa montowałem, zero życia. Wentylatory od grafiki kręcą się. Kabel wyciągany od zasilania grafiki i ponownie podłączony. Dalej cisza. To może przed uruchomieniem spróbuj ją podeprzeć w tych miejscach lub odpal kompa gdy leży na boku. Jak zadziała to karta na gwarancję a jeśli nie to też na gwarancję Edytowane 3 godziny temu przez Pentium D 1 1
error1983 23 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Będę sprawdzał u siebie, podmienię kartę, ale też spróbuję sugestii by na boku odpalić.
Rekomendowane odpowiedzi