Silent Hill: Townfall
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Koniec ulicy Dębowej - początkowo wyglądało jak jakiś film familijny, ale to tylko taka zmyłka. Polecam. -
Przez Necronom · Opublikowano
Przecież napisałem od 7, a remake 2 wyszedł właśnie po 7. Ale niech ci będzie, że w oryginałem RE2 też był. To dalej nie w każdej części. I z tego też powodu nie lubię tej części. -
Przez Lypton · Opublikowano
Tymczasem boss z RE6, na którego przyjęło się mówić T-Rex. To zupełnie jak w grach. Od czwartej części wzwyż to już zombie praktycznie nie ma. Zwłaszcza bossowie od dawna nie mają już nic wspólnego z zombiakami. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Na nowych zasadach tragedii nie ma, ale dużo zależy od sposobu życia w domu. U nas instalacja z magazynem wyszła 41,5. Zwrotu z MP 6.0 wyszła równa połowa. Z pozostałych 20,75k do tej pory zwróciło się około 9k (prąd który zużyłem na bieżąco + to co zużyłem z magazynu + to co oddałem do sieci i pomniejszyło mi potem rachunki zimą). 2 rok mieszkam w domu i z 41,5k zwróciło się łącznie blisko 30. Zostało około 11k, czyli za ciut ponad rok jestem na zero (a nie mam auta elektrycznego). I piękne jest jedno, pranie, gotowanie, klimatyzacja - nie przejmuje sie rachunkiem, używam Generalnie za cały prąd w domu użytkowy + ogrzewanie pompą ciepła + ciepła woda użytkowa (temp w domu na 23,5st bo żona lubi ) i roczny rachunek za cały prąd to zsumowane 3470zł
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi