God of War Trilogy Remake
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Który zasilacz 850W ATX 3.1? Miał być MSI MPG, miał być Seasonic GX... a zostaje Pure Prower 13M? :O
Przez Send1N · Opublikowano
Dlatego pytałem ciebie i DarkeVo jak u was się zachowuje wersja tego rmx'a z pokrętłem bo nigdy tej w rękach nie miałem (tylko te starsze bez pokrętła) skoro u was rmx nie przedmuchuje sobie co chwile flaków to mnie uspokoiliście bo już myślałem że to norma Tankietka ma coś nie tak w swoim egzemplarzu skoro wentylator odpala się jak ryzen sobie wrzuci na chwilę wyższy zegar i napięcie podczas otwierania przeglądarki Takie 650rpm w zasilaczu to nawet na 120mm usłyszysz jak masz inne wentylatory w idle na 300-350rpm lub wyłączone całkowicie tak jak np ja a co dopiero przy rozmiarze 140 -
Przez Doamdor · Opublikowano
Przyjedzie RTX 6090 ubrany na biało w niższej cenie i pozamiata to towarzystwo. -
Jak dasz 1T 56-0-0 lub 2T 0-0-0 rezygnując z gdm aby wbić nieparzyste "CL" to na 3800mhz na 99% powinny na 17-20-20-20xxx trfc 550-580 po lekkim dovoltowaniu, reszty timingów niestety nie pamiętam z pamięci gdzieś mi screena wzieło niestety więc musisz już sam metodą prób i błędów kombinować -
Przez j4z · Opublikowano
E, nie było tak źle. Źle to było rok czy dwa lata temu. Dosłownie nie dało się chodzić xd -
Jak zwiększyć napięcie to wiadomo że nie każdy podzespół na rynku będzie chłodny, składałem na tych z tymi lexarami zestaw i oprócz wbicia profilu expo nic nie ruszałem, na fabrycznym napięciu dla expo nie miały problemu z temperaturą
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi