God of War Trilogy Remake
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Nie ma opcji, że to czy cokolwiek innego opanuje taki punktowy strzał 500W w ułamku sekundy. To chłodzenie pewnie daje radę z tymi prockami tylko dlatego bo tam są duże chipy a w przypadu AMD jeszcze rozproszone pod czapką. Jak tu ma być 2 x 110 mm2 to powodzenia. -
Przez jarux · Opublikowano
Również twierdzę, że zużycie jest liniowe - w trakcie eksploatacji jest minimalna zmiana powierzchni styku klocek-tarcza. Co do wciskania hamulca to przy zwyklym ukladzie hamulcowym wraz z zużyciem zespołu klocek- tarcza wzrasta odległość pomiędzy klockiem, a tarczą po odpuszczeniu hamulca. Nie dotyczy to sytuacji gdy masz kilka tłoczków i oddzielnie jest pchany klocek wewnętrzny oraz zewnętrzny lub zacisków pływających. -
Przez Kna1st · Opublikowano
Hej, pytanko - zarejestrowałem konto, stworzyłem postać, wybrałem startowy system, nawet zrobiłem mniej więcej zalecane w filmiku zakupy. Natomiast nie mogę wybrać żadnego statku. Ani w hangarze (wszystkie statki są jakby nieaktywne, klikając w ten tablet totalnie nic się nie dzieje) ani przez mobiglass (tutaj po rozwinięciu listy mam wszystkie statki z kłódką). Coś jeszcze powinienem zrobić żeby polatać w ten darmowy tydzień? -
Przez VRman · Opublikowano
Jeśli nic o nim nie wiesz, to 90% szans, że możesz uznać, że nie istnieje. Nie róbmy offtopu. Ogólnie: to skomplikowane. Chcesz to napisz mi wiadomość na priv, to w wolnej chwili napiszę info co i jak, bo tego nie da się ująć krótko, bo jest od cholery po stronie gracza, co określi czy dla niego prawdą jest "VR nie istnieje, w ogóle szkoda czasu" czy "najlepsza rzecz jaką można kupić do grania od dekad", czy coś pomiędzy. A dalej jest jeszcze gorszy labirynt. -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Pisz na priv jak będziesz zdecydowany
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi