Assassin's Creed Black Flag Resynced
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zbyl88 · Opublikowano
Wyskakuje mi komunikat juz ktorys raz jakby chodzil bez przerwy od 6 godzin i potrzebuje 5 minut odpoczynku bo cos tam. Najlepsze jest to ,ze dopiero wlaczylem PC i chodzi moze z pol godziny. Nie kapuje tego to on sie nie wylacza przy zamknieciu PC. Nie czaje tego Jak zdarze to zrobie zdjecie bo cos szybko znika to. -
Przez aureumchaos · Opublikowano
ja mam 20h i chyba to bedzie pierwsza gra ktorej nie skoncze pomimo, ze za nia zaplacilem... To jest taka retarded wersja skyrima ale jakos tak zle jest. Brakuje mi czegos tego co jednak bethesda zrobila . Po graniu treaz w inne gry nie chce mi sie nawet tego sterownaia przypominac jak tym mieczem to swiatlo nakierowac i inne... Mozna to bylo lepiej rozwiazac, moze jeszcze to zapaczuja i wtedy sie skonczy... -
Przez Zachy · Opublikowano
Trzeba i tak pewnie na szok cenowy sie przygotowac -
Przez galakty · Opublikowano
Kiedyś auto sprawiające frajdę z jazdy ważyło mniej niż tonę, dzisiaj ponad 2t Czasy się zmieniły, ludzie, normy emisji... Koszty życia. -
Przez galakty · Opublikowano
Hmmm mam włączone FG z apki NV w Arma Reforger i nie dość że interfejs piękny, to nawet nie widzę artefaktów w obrazie, byłem zaskoczony. No ale cóż, FM8 jest od Microslopa, w sumie nie dziwi...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi