Boldwyn 144 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca W dniu 23.06.2026 o 10:33, miro napisał(a): to że ty nie masz, nie oznacza że nikt ich nie ma, vide google... też przez 3 lata nie miałem problemu, od premiery mirage, a teraz co drugi dzień dośc skuteczne ponoć jest logowanie dwuetapowe, może w ten sposób wymuszają.. Chyba był jakiś zmasowany atak (może połączony z https://www.malwarebytes.com/blog/news/2026/06/24-billion-stolen-records-found-in-giant-data-dump-check-if-youre-affected), bo i u mnie i u znajomych było ostatnio dużo nieudanych prób logowania z jakichś egzotycznych krajów, co może spowodować właśnie tymczasową blokadę albo wymuszenie zmiany hasła. 1
samsung70 364 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca skąd taki hajp na tą grę? myślałem, że po shadows trochę Wam się w tyłkach uspokoiło ciśnienie na gry od Ubi... 1
caleb59 2 334 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Sprawdź sobie po kolei pro tipy: https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Assassin's_Creed_IV:_Black_Flag
Zas 462 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca Nawet ja na sowim ziemniaku nie mam żadnego stutteringu w oryginale. A gra świetna, choć pamiętam. jak się początkowo dziwiłem, co oni zrobili z Asasynem. Absolutnie rozumiem hajp na akurat ten remake.
j4z 1 816 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca (edytowane) 1 godzinę temu, Zas napisał(a): ziemniaku No właśnie Nowe karty, physix i takie sprawy... Dokładnie nie chce mi się zagłębiać. Zagra się w remake. Edytowane 3 Lipca przez j4z
miro 1 217 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca odpaliłem z 2 tygodnia temu, wszystko u mnie chodzi świetnie, wymakszone co się da, nic nie ścina, 9060xt 26.2.2 pograłem chwile, jakoś tak drewnianie, zestarzała się , czekam na nowe W dniu 2.07.2026 o 23:38, samsung70 napisał(a): myślałem, że po shadows trochę Wam się w tyłkach uspokoiło ciśnienie na gry od Ubi... ta wszyscy którzy nawet nie grali, na Yasuke narzekali, a Y nawet syna ma 6
Fatality 841 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca (edytowane) Może to nie jest wersja premierowa, ale trochę dziwne zmiany oświetlenia / doczytywania tekstur widzę. Do tego chyba u Rocka jakiś HDR jest i na streamie to wygląda bez głębi kolorów. Fizyka nie jest przeniesiona 1:1 z AC Shadows. Śmierdzi drewnem chwilami (drewnem względem AC:S, ogólnie nie jest źle) Edytowane 6 Lipca przez Fatality 1
Fatality 841 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Mając teraz takie porównanie dialogów, fabuły i ogólnie gampeplay'u - to ludzie, którzy mieli związek z produkcją AC Shadows powinni wylecieć na zbity ryj. Zaczynając od sprzątaczek, kończąc na dyrektorach. Przepaść. 1
caleb59 2 334 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Strimery/jutubery już grają a normalny człowiek, który grę kupił czeka jak śmieć do 9 lipca - wspaniałe czasy nastały.
Phoenix. 6 908 Opublikowano 6 Lipca Autor Opublikowano 6 Lipca 17 minut temu, caleb59 napisał(a): Strimery/jutubery już grają a normalny człowiek, który grę kupił czeka jak śmieć do 9 lipca - wspaniałe czasy nastały. Zmień pracę a nie płacz. 1
Reddzik 3 838 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Ja tam nie czekam, niech sobie grają. Nie ma co im zazdrościć. Połatają to kiedyś się przypomni historię Edwarda Szalonego Króla Mórz i Piratów. Grajcie testujcie wersję beta jak na beta testerów przypadło. Ubi "to lubi".
samsung70 364 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca najfajniejszy polski jutuber już gra pozdro 1
userKAMIL 1 230 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca Ktoś wie czy to na premierę w Geforce Now będzie?
Rekomendowane odpowiedzi