Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 23.06.2026 o 10:33, miro napisał(a):

to że ty nie masz, nie oznacza że nikt ich nie ma, vide google...

też przez 3 lata nie miałem problemu, od premiery mirage, a teraz co drugi dzień

dośc skuteczne ponoć jest logowanie dwuetapowe, może w ten sposób wymuszają..

Chyba był jakiś zmasowany atak (może połączony z https://www.malwarebytes.com/blog/news/2026/06/24-billion-stolen-records-found-in-giant-data-dump-check-if-youre-affected), bo i u mnie i u znajomych było ostatnio dużo nieudanych prób logowania z jakichś egzotycznych krajów, co może spowodować właśnie tymczasową blokadę albo wymuszenie zmiany hasła. 

• Like 1
  • Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nawet ja na sowim ziemniaku nie mam żadnego stutteringu w oryginale. :E A gra świetna, choć pamiętam. jak się początkowo dziwiłem, co oni zrobili z Asasynem. Absolutnie rozumiem hajp na akurat ten remake. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Zas napisał(a):

ziemniaku

No właśnie ;)

Nowe karty, physix i takie sprawy... Dokładnie nie chce mi się zagłębiać. Zagra się w remake. 

Edytowane przez j4z
Opublikowano

odpaliłem z 2 tygodnia temu, wszystko u mnie chodzi świetnie, wymakszone co się da, nic nie ścina, 9060xt 26.2.2

pograłem chwile, jakoś tak drewnianie, zestarzała się ,  czekam na nowe

W dniu 2.07.2026 o 23:38, samsung70 napisał(a):

myślałem,  że po  shadows trochę Wam się w tyłkach uspokoiło ciśnienie na gry od Ubi...

ta wszyscy którzy nawet nie grali, na Yasuke narzekali, a Y nawet syna ma ;)

obraz.thumb.png.3f0a0585884181e946f60f7d7fdb70b4.png

• Haha 6
Opublikowano (edytowane)

Może to nie jest wersja premierowa, ale trochę dziwne zmiany oświetlenia / doczytywania tekstur widzę. Do tego chyba u Rocka jakiś HDR jest i na streamie to wygląda bez głębi kolorów.

Fizyka nie jest przeniesiona 1:1 z AC Shadows. Śmierdzi drewnem chwilami (drewnem względem AC:S, ogólnie nie jest źle)

Edytowane przez Fatality
  • Like 1
Opublikowano

Mając teraz takie porównanie dialogów, fabuły i ogólnie gampeplay'u - to ludzie, którzy mieli związek z produkcją AC Shadows powinni wylecieć na zbity ryj. Zaczynając od sprzątaczek, kończąc na dyrektorach. Przepaść.

• Upvote 1
Opublikowano

Ja tam nie czekam, niech sobie grają. Nie ma co im zazdrościć. :E  Połatają to kiedyś się przypomni historię Edwarda Szalonego Króla Mórz i Piratów. Grajcie testujcie wersję beta jak na beta testerów przypadło. Ubi "to lubi". :wariat: