Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 838
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
14 minut temu, PaVLo napisał(a):

Tylko ta cena :heu:

Spokojnie poczekam, mam w co grać a gry Ubi bardzo szybko tanieją, nawet jeśli to będzie najlepsza gra od lat, to można się spodziewać przecen, już na Wigilię będzie można sobie sprawić prezent w lepszej cenie, a po kolejnych miesiącach, to cóż jeszcze taniej. Czasem warto być cierpliwym. To samo tyczy się gier EA, tam też lecą w dół. 

• Upvote 1
Opublikowano
8 godzin temu, PaVLo napisał(a):

Grałem w kilka Assassynów, ale nigdy w Black Flag , hmmm ale ten remake wygląda całkiem porządnie :hmm:

Gra będzie w abonamencie za ułamek tego.

Opublikowano
18 godzin temu, PaVLo napisał(a):

Grałem w kilka Assassynów, ale nigdy w Black Flag , hmmm ale ten remake wygląda całkiem porządnie :hmm:

OperaZrzutekranu_2026-05-21_194153_store.steampowered_com.png.4a6f49dbbcb157c2e5d3eee1155b93d3.png

To tak black flag i ten drugi ze statkami rogue czy jak mu tam było to dwa najlepsze Asasiny a zaraz za nimi wjeżdża Oddyssey, którego większość nie lubi ale ja tam miałem wreszcie wystarczającą ilość ISU w grze więc luks no i cała reszta dodatków była pytę. Mam wszystkie asiasiny oprócz tego murzyńskiego   

• Like 2
Opublikowano

@Art385 Odyssey akurat ograłem, wraz z dodatkami i całkiem dobrze się to eksplorowało. Jeśli tutaj też będą dodatki z podstawki, plus nowa zawartość, to pewnie nadrobię tą część :)

9 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Gra będzie w abonamencie za ułamek tego.

Raz dałem się skusić na coś podobnego i był to ostatni raz. Wolę kupić za jakiś czas i nieć do niej nieograniczony dostęp

Opublikowano

Jako byłego fana AC to Odyseja wynudziła i była pierwszym assasinem bez 100%, tych małych wysepek nie mogłem już, do Valhali podszedłem za szybko i po tygodniu katowania premierowego musiałem odpuścić... na pół roku :) z tej nowej trylogii to najmilej wspominam Origins.  Shadowsa nie dane mi będzie sprawdzić i tego remastera też raczej nie, a temu że nie gram drugi raz w to samo.   

Opublikowano
8 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Przeciez to chodzi o fizyczne kopie, ktorych oczywiscie moze braknoac, to samo bylo z Requiem. Naklad byl za maly, a popyt za duzy. 

Przecież to każdy wie :) ale kliki się muszą zgadzać, więc damy nagłówek bez uwzględnienia że chodzi o fizyczne kopie. Choć nie wiem co tam w newsie pepełe wymyśliło :) 

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Podniecacie sie jak male dzieci jakbyscie nie znali tego portalu i ogolnie jak kazde portale robia naglowki "chwytliwe" ;) 

Kto i w jakim momencie się podnieca? 

Jak Ty gdzieś w jakimś poście widzisz podniecanie się to nie będę dalej komentował :) 

Edytowane przez AndrzejTrg