AndrzejTrg 3 475 Opublikowano Czwartek o 17:55 Opublikowano Czwartek o 17:55 @voltq Ty sobie myślisz że to tak łatwo fajnie i przyjemnie jest? Byłeś kiedykolwiek od czegoś uzależniony? Jak tak, to opisz drogę na prostą, a jak nie to skończ takie kocopoły wypisywać bo się normalnie nóż w kieszeni otwiera...
hubio Opublikowano Czwartek o 18:27 Opublikowano Czwartek o 18:27 @AndrzejTrg jak miałem 18 lat też tak myślałem jak @voltq To kwestia idealizmu + założenia, że ludzie nie mają prawa do błędu a jak pobłądzą to niech zdychają... Trzeba trochę tych błędów w życiu popełnić żeby ogarnąć... I niekoniecznie błędów związanych z uzależnieniami... Natomiast w przypadku @voltq jest trochę inna sprawa bo on oberwał od życia i to mocno. Bardzo mocno. I się wygrzebał ale uważa, że jak jemu nikt nie pomógł to niech wszyscy też przechodzą przez piekło....
nozownikzberlina Opublikowano Czwartek o 19:12 Opublikowano Czwartek o 19:12 41 minut temu, hubio napisał(a): @AndrzejTrg jak miałem 18 lat też tak myślałem jak @voltq To kwestia idealizmu + założenia, że ludzie nie mają prawa do błędu a jak pobłądzą to niech zdychają... Trzeba trochę tych błędów w życiu popełnić żeby ogarnąć... I niekoniecznie błędów związanych z uzależnieniami... ale przecież ci w kryzysie bezdomności to są w 99% uzależnienie. uzależnionym nawet nie można pomagać w sensie takim, żeby go zapraszać do siebie i dawać jakieś ubranie czy pieniądze takiemu choćbyś mu dał chatę, ferrari, i dwieście tysięcy w gotówce to on to wszystko przepierdzieli i jeszcze powie, że twoja wina bo za mało mu dałeś jedyna pomoc uzależnionemu jaką można udzielić to go zawieźć do oddziału zamkniętego, a jak mu nie pasuje no to niestety trzeba go wykopać aby nie zatruwał zdrowej społeczności
hubio Opublikowano Czwartek o 19:22 Opublikowano Czwartek o 19:22 @nozownikzberlina zgadzam się w 100% Ale trzeba choć próbować wyciągnąć tą pomocną dłoń. Czy ją przyjmie czy odrzuci to już inna sprawa.
voltq Opublikowano Czwartek o 21:05 Opublikowano Czwartek o 21:05 3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): @voltq Ty sobie myślisz że to tak łatwo fajnie i przyjemnie jest? Byłeś kiedykolwiek od czegoś uzależniony? Jak tak, to opisz drogę na prostą, a jak nie to skończ takie kocopoły wypisywać bo się normalnie nóż w kieszeni otwiera... byłem i poradziłem sobie z tym problemem 2 godziny temu, hubio napisał(a): @AndrzejTrg jak miałem 18 lat też tak myślałem jak @voltq To kwestia idealizmu + założenia, że ludzie nie mają prawa do błędu a jak pobłądzą to niech zdychają... Trzeba trochę tych błędów w życiu popełnić żeby ogarnąć... I niekoniecznie błędów związanych z uzależnieniami... Natomiast w przypadku @voltq jest trochę inna sprawa bo on oberwał od życia i to mocno. Bardzo mocno. I się wygrzebał ale uważa, że jak jemu nikt nie pomógł to niech wszyscy też przechodzą przez piekło.... Nie rozumiem o czym piszesz , przecież napisałem wcześniej ze w polskim systemie taka osoba może bardzo łatwo uzyskać pomoc a wymaga się tylko od tej osoby jednej rzeczy
AndrzejTrg Opublikowano Czwartek o 21:37 Opublikowano Czwartek o 21:37 (edytowane) No to nie drąże tematu dalej. 👍 Edytowane Czwartek o 21:37 przez AndrzejTrg
Henryk Nowak Opublikowano Piątek o 10:19 Opublikowano Piątek o 10:19 29 minut temu, areczek1987 napisał(a): Aż się dziwię, że nikt nie zglebował tych szmat i nie wezwał policji. A tu kolejny piękny pokaz polskości: https://tvn24.pl/katowice/zabrze-atak-pseudokibicow-na-turystow-z-wegier-st9187269
huudyy Opublikowano Piątek o 11:57 Opublikowano Piątek o 11:57 (edytowane) 1 godzinę temu, Henryk Nowak napisał(a): Aż się dziwię, że nikt nie zglebował tych szmat i nie wezwał policji. Bo pewno zaraz białorycerze by się zleciały do obrony. Edytowane Piątek o 11:57 przez huudyy
Kris194 Opublikowano Piątek o 13:23 Opublikowano Piątek o 13:23 (edytowane) 4 godziny temu, areczek1987 napisał(a): Widzę, że wczoraj było jakieś zwiększone stężenie patusiar w Poznaniu. Sam byłem świadkiem jak jedna krzyczała, że mają się wziąć do roboty bo ona musi na nich zapierdalać. Nie wiem gdzie laska niby pracuje bo choć nie była agresywna to oczywiście o 16 już była nawalona jak Messerschmitt Jak znajdę gdzieś filmik z "bohaterką" to wrzucę. Z budowy ciała podobne "chucherko" jak to, taki bym powiedział syndrom Chihuahua. Mają takie jak one szczęście, że trafiają na dobrze wychowanych facetów i chłopaków. Jak zadrze kiedyś z kimś z własnego środowiska to w zasadzie "w sam raz na raz", w tym wypadku chodzi o liczbę ruchów potrzebnych żeby zaliczyła bliskie spotkanie z ziemią. 3 godziny temu, Henryk Nowak napisał(a): Aż się dziwię, że nikt nie zglebował tych szmat i nie wezwał policji. Spokojnie, co się odwlecze to nie uciecze. Policja już się zajmuje tymi karynami. Edytowane Piątek o 13:55 przez Kris194
Kris194 Opublikowano Piątek o 18:05 Opublikowano Piątek o 18:05 (edytowane) Już nie jest taka waleczna jak widać. edit Druga już też tam gdzie jej miejsce Edytowane Piątek o 18:54 przez Kris194
hubio Opublikowano Piątek o 20:55 Opublikowano Piątek o 20:55 No i dobrze, że debilki pójdą siedzieć!!
8V32 PcLab Opublikowano Piątek o 22:54 Opublikowano Piątek o 22:54 (edytowane) 10 godzin temu, hubio napisał(a): No i dobrze, że debilki pójdą siedzieć!! Nie pójdą, max 48 i wypuszczą po czynnościach, w sądzie może dostanie coś w zawiasach Drugą też zawinęli Edytowane wczoraj o 07:12 przez 8V32 PcLab
nozownikzberlina Opublikowano wczoraj o 07:42 Opublikowano wczoraj o 07:42 8 godzin temu, 8V32 PcLab napisał(a): Nie pójdą, max 48 i wypuszczą po czynnościach, w sądzie może dostanie coś w zawiasach Drugą też zawinęli znowu trudne się wylosowało niby nienawiść narodowa ale mają szpare między nogami
voltq Opublikowano wczoraj o 11:27 Opublikowano wczoraj o 11:27 14 godzin temu, hubio napisał(a): No i dobrze, że debilki pójdą siedzieć!! Na ławkę w parku ?
janek25 Opublikowano wczoraj o 11:47 Opublikowano wczoraj o 11:47 Czemu ten kerwiński jest taki zenujący? po mordzie to sobie dają codziennie w Polsce Ja medialne to jest a ja masz problem to ani policja ci nie pomoze ani prokurator tylko bąki zbijają
kubikolos Opublikowano wczoraj o 11:49 Opublikowano wczoraj o 11:49 Cytat Mężczyzna z 2 promilami zasnął w samochodzie na skrzyżowaniu w Warszawie 31-letni obywatel Ukrainy zasnął za kierownicą Volvo na jednym z mokotowskich skrzyżowań. Badanie wykazało, że miał ponad 2 promile alkoholu w organizmie. Mężczyzna usłyszał zarzut kierowania pojazdem w stanie nietrzeźwości. https://www.onet.pl/informacje/tu-stolica/samochod-stal-na-zielonym-swietle-to-co-zastaly-sluzby-zaskakuje/kqrzsw6,30bc1058 natura XD
hubio Opublikowano wczoraj o 19:56 Opublikowano wczoraj o 19:56 @janek25 a zdarzyło ci się żeby za to, że rozmawiasz po polsku ktoś cię zaatakował? Tak - codziennie są takie sytuacje, ale w 99% czymś sprowokowane. A zwykłe napady bez powodu są zawsze mocno ścigane w Polsce. Tu te pijane baby zaatakowały barmana, który rozmawiał po ukraińsku i teksty wypie... na Ukrainę i zaczęły go bić... Może liczyły, że odda i będą biedne i poszkodowane. POLSKA(!) ekipa z lokalu nagrała wszystko i wezwała policję! Bo sami Ukraińcy bardzo często nie zgłaszają takich spraw więc skala ataków na tle narodowościowym jest mocno niedoszacowana.
janek25 Opublikowano wczoraj o 19:58 Opublikowano wczoraj o 19:58 Pitolenie,u mnie Polska policjantka nie przyjela wyłudzeń przez ukrainke
wrobel_krk Opublikowano wczoraj o 20:00 Opublikowano wczoraj o 20:00 @janek25 Ja na to patrze tak -> jakby Polaków pobili gdzieś jakies baby atakowały bo mówili po Polsku to byłaby afera w drugą stronę. Takie rzeczy trzeba tępić.
Rekomendowane odpowiedzi