Patologia zachowań w Polsce
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Niestety czeka nas to, że takie wybory moralne musimy dokonywać. Jestem pewien, że najbardziej zatwardziali antyimigranci z tego wątku jakby tak stanęli w realu na granicy i zobaczyli matkę z płaczącą, przemarzniętą i głodną 4 letnią dziewczynką to by tak łatwo nie weszli w formułę - a weź z powrotem spie... do lasu z bandytami. Nie wiem jakie są procedury w takim wypadku, ale pewno blokuje się wszystkich. Ale jest też 2 strona medalu: wpuszczenie takich osób z miejsca odpala u przestępców i imigrantów: protokół: Polacy wpuszczają i momentalnie z jednej 4 latki robi się 10tyś przy granicy... Już widzieliśmy co się stało w Hiszpanii. Jak jedno orzeczenie SN i to wadliwe zinterpretowane poszło w Maroku na social mediach i na zasadzie kuli śnieżnej wparowało 60tyś. A większość przyjechała właściwie na zasadzie: wpuszczają to jedziemy... To są bolesne wybory moralne. Ja bym tu jakoś mocno nie atakował aktywistów. Przyjmijmy, że oni będą jakąś busolą moralną, a rząd musi robić swoje. Ale sprawa nie jest zerojedynkowa. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Chodziło mi o to że jak burza przyjdzie, popada to wtedy będzie jeszcze gorzej -
Przez hubio · Opublikowano
@Kris194 nie masz chyba pojęcia jak niektórzy mają zrytą psychę i co ich kręci i co oglądają... A często po substancjach... Nikt normalny takiego czegoś nie zrobi. Powinno się ich prewencyjnie mocno monitorować ale jak jest ogarnięty policjant to po cichu to zrobi, a jak nie... To nie... Bo nie ma na to procedur. I oby następnym razem nie było gorzej w sensie, że nie szczeniaki tylko wiadomo co mam na myśli, ale nawet nie chcę tego pisać. -
Przez AudRob · Opublikowano
Swoje myślę sprzeda I dysk nówkę tyle że Adata 2TB nówkę wyrwał
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi