Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
11 godzin temu, Zas napisał(a):

Czyli kibole sprzątnęli kibola? To nie bardzo jest z czego robić aferę... a że mało honorowo? Eee... 

Czyli co, można się rozejść, że 5 bydlaków skatowalo na śmierć jakiegoś chuligana? 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Fatality napisał(a):

Tak muszę. Widać żart z ukraińców boli podwójnie. Jak czerwona płachta na byka

Głupota mnie boli, a nie Ukraina.

Nie ważna jest dla mnie narodowość, wyznanie czy płeć ofiary, ważne jest dla mnie jak sprawcy zostaną ukarani. 

Edytowane przez huudyy
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, huudyy napisał(a):

Nie ważna jest dla mnie narodowość, wyznanie czy płeć ofiary, ważne jest dla mnie jak sprawcy zostaną ukarani. 

to po co się napinać?

Dla mnie sytuacja abstarkcyjna, że albo płakać albo się z tego już śmiać. Już małpy mają bardziej uzasadnione powody się zabijać niż zabić z powodu sympatii do jakiegoś podrzędnego klubu piłkarskiego. Gorzej niż zwierzęta. Do utylizacji

Edytowane przez Fatality
Opublikowano
5 minut temu, Fatality napisał(a):

to po co się napinać

W bestialski sposób został zamordowany człowiek w miejscu publicznym, tuż przy blokach mieszkalnych, a ty sobie strugasz żarty z ukraińców... 

No i masz rację, reaguję jak byk na czerwoną płachtę gdy widzę debilizm. Ot, takie moje zwyrodnienie. 

9 minut temu, Fatality napisał(a):

Gorzej niż zwierzęta. Do utylizacji

Pod tym mogę się podpisać. 

Opublikowano
Godzinę temu, Fatality napisał(a):

Tak muszę. Widać żart z ukraińców boli podwójnie. Jak czerwona płachta na byka

To nie był żart tylko twój ból dupy. No i mnie to nie boli, jedynie bawi mnie jak cię zad piecze, że w Polsce ściga się przestępców robiących kuku Ukraińcom. 

Godzinę temu, huudyy napisał(a):

W bestialski sposób został zamordowany człowiek w miejscu publicznym, tuż przy blokach mieszkalnych, a ty sobie strugasz żarty z ukraińców... 

Daj spokój, on tego nie rozumie. Wg niego śmieci się same eliminują, a że to jest w miejscu publicznym, gdzie obok mieszkają ludzie? To nie ma znaczenia.

Opublikowano
4 godziny temu, huudyy napisał(a):

Czyli co, można się rozejść, że 5 bydlaków skatowalo na śmierć jakiegoś chuligana? 

Oczywiście że nie, powinni dostać przykładny wyrok i garować długie lata, nie za pobicie ze skutkiem, tylko za zabójstwo. Natomiast nieco złośliwie mogę napisać, że zdezaktualizował się początkowy medialny szok, iż jacyś brutalni bandyci skatowali na śmierć CZŁOWIEKA. No nie, skatowali innego bandytę, więc można się co najwyżej przejmować tym, że tacy istnieją w społeczeństwie. Coś jak z wojnami gangów - samo ich istnienie oraz działania przeciwko zwykłym obywatelom czy porządkowi są zle, ale porachunki - tylko z zasady oraz dlatego, że podczas potencjalnej strzelaniny może ucierpieć ktoś postronny. :)

Opublikowano
29 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Gdzie jest napisane, że był pod wpływem? Poza tym nie znamy wszystkich szczegółów. Mi się wydaje, że to była prowokacja. 

Wystarczy mi to: Napastnik zabrał mu dwie puszki piwa, po czym wrzucił je do samochodu. Obaj mężczyźni odjechali... :rotfl2:

Opublikowano
12 minut temu, hubio napisał(a):

Wystarczy mi to: Napastnik zabrał mu dwie puszki piwa, po czym wrzucił je do samochodu. Obaj mężczyźni odjechali... :rotfl2:

Ukradł piwo czyli na pewno był pod wpływem. Idąc tym rokiem rozumowania złodziej kradnący gitarę na pewno jest muzykiem. Brawo huberciku. 

Opublikowano (edytowane)

@Henryk Nowak ile razy ci muszę tłumaczyć, że mózg osoby zażywającej alkohol jest skażony? Nawet nie ma to większego znaczenia czy był pod wpływem w danej chwili... Poczytaj najnowsze badania naukowe dotyczące wpływu alkoholu na mózg człowieka i jego funkcjonowanie. 

I pomyśl logicznie... Tak na pewno ktoś kogoś bije i zabiera mu 2 piwa i nie jest po wpływem... Ok... Wiesz co to jest analizowanie i wyciąganie wniosków w oparciu o fakty, ale nie mając rozstrzygnięcia?

Gitarę można sprzedać za niezły hajs więc nie nie musi być muzykiem. 2 piw raczej nikt nie kradnie w celu sprzedaży.... ;D EOT

Edytowane przez hubio
Opublikowano
Godzinę temu, hubio napisał(a):

I pomyśl logicznie... Tak na pewno ktoś kogoś bije i zabiera mu 2 piwa i nie jest po wpływem... Ok... Wiesz co to jest analizowanie i wyciąganie wniosków w oparciu o fakty, ale nie mając rozstrzygnięcia?

Wiem bardzo dobrze, ty nie masz pojęcia. Mógł po prostu chcieć dać komuś w pysk a piwka zabrał przy okazji. 

Na czym konkretnie polega to skażenie? Na tym, że się chodzi po mieście i daje ludziom w pysk? Jakby wszyscy pijący tak robili to byśmy mieli na ulicach szal zabijania. 

6 minut temu, Camis napisał(a):

Dokładnie, polaczek się spłakał. 

👍

Opublikowano
Godzinę temu, hubio napisał(a):

Napastnik zabrał mu dwie puszki piwa, po czym wrzucił je do samochodu. Obaj mężczyźni odjechali...

Może dobry uczynek chciał zrobić? Zabrał mu browca, aby tamten w alkoholizm nie popadł :hihot:

Opublikowano (edytowane)

ukraińcy to mają nasrane w glowie. Teraz już wtrącają się w prywatne rozmowy (nawet jeśli głupich) ludzi bo wiedzą, że łatwo sprowkokować pod filmik na tiktoka:

Czyli baba sobie siedzi w restauracji, widzi sytuację jak facet siedzi z rodziną przy innym stoliku mówi w prywatnej rozmowie coś negatywnie o ukrainie. Ta odpala kamerkę, zaczepia go, a później płacze, że  powiedział, że Lwów jest polski i ukraina nie powinna istnieć.

Później wychodzi stamtąd, dzwoni na policję (drugi filmik w komentarzu) żeby przyjechał patrol i składa zeznania, że on ją niby zaczepił (:E) i obrazał. Policjantka mówi, że to niewystarczające, bo personalnie jej nie zwyzywał

A na filmiku właściwie to jej nie obraża, tylko prowadzi jak na takie standardy kulturalną rozmową, ale wplata tam jakieś swoje urojone wybrażenia o ukrainie, że odessą rządzą gruzini.

A ta po wszystkim dzowni na policję że ukraińców obrażają i zaczepiają xd. Czekam aż ukraińcy oficjalnie będą domagać się wiezienai w Polsce za stwierdzenie "polski Lwów"

Edytowane przez Fatality