Jaycob 2 745 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Taktyczne Gwiezdne Wojny? Tego mi było trzeba. Nie oczekuję kolejnego XCOM-a, ale trzymam kciuki, aby było chociażby na poziomie Midnight Suns, Mutant Year Zero czy Gears Tactics. Na papierze zapowiada się obiecująco.
Vulc 2 753 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Fakt, na papierze nawet jakoś to wygląda. Zobaczymy.
ODIN85 4 926 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca (edytowane) Jest polski Edytowane 28 Lipca przez ODIN85 1
Grolshek 1 272 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca 27/08 premiera a 28/08 śmigam do Rumuni. Trudno, najwyżej nie będę spał X-com i Star Warsy. Najlepsze z najlepszym!
Hard Reset 212 Opublikowano Wtorek o 20:24 Opublikowano Wtorek o 20:24 Jakoś sceptycznie jestem nastawiony, raczej na premiere nie kupię. Lubię tego typu gry, w UFO: Enemy Unknown grałem jeszcze na Amidze 1200, a tu jakiegoś wow nie widzę . Poczekam na kilka patchy i recenzję
Dresiq 102 Opublikowano Sobota o 18:17 Opublikowano Sobota o 18:17 https://limitedrungames.com/en-eu/products/star-wars-zero-company-collectors-edition-ps5-xbox-pc Można preorderować wersję kolekcjonerską. 1450zł
Element Wojny 5 345 Opublikowano Sobota o 18:32 Opublikowano Sobota o 18:32 Przy takim kurestwie cenowym, jakie zastosowano w przypadku tego tytułu, na bank zostanie złamana na premierę, nawet jeśli dorzucą do niej denuvo na ostatnią chwilę.
Jaycob 2 745 Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) W dniu 11.08.2026 o 17:05, ODIN85 napisał(a): Czyli świetna rozgrywka, słaba fabuła (po 16 godz. gry) i trochę błędów technicznych (we wcześniejszej wersji). Dawno nie grałem w taką turówkę. 10 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Przy takim kurestwie cenowym, jakie zastosowano w przypadku tego tytułu, na bank zostanie złamana na premierę, nawet jeśli dorzucą do niej denuvo na ostatnią chwilę. Jakim? Normalna cena 219 zł. Edytowane 19 godzin temu przez Jaycob
ODIN85 4 926 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Nie lubie turówek a lubie SW. Co tu zrobić
Jaycob 2 745 Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu Jakoś grałeś w Clair 33 i nie narzekałeś. Sprawdź sobie Gears Tactics - jest w Game Passie albo możesz kupić za grosze. Obecnie jest promo na Steamie za 37 zł. Myślę, że obie gry wyglądają podobnie, tylko są osadzone w innym uniwersum, a GT jest bardziej przystępniejsze dla nowych w tym gatunku. 1 1
KiloKush 925 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu W dniu 12.08.2026 o 08:24, galakty napisał(a): Bleh turówka... Skip Najlepszy gatunek gier jak dla mnie. 2 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Dla mnie turówki skończyły się na Gorky 17
Reddzik 3 899 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Ja też lubię turówki, można podumać, pokombinować. Chyba wezmę Gears Tactic, bo jeszcze nie grałem. SW Zero Company poczeka na swoją kolej.
Jaycob 2 745 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu No i największy plus turówek - zero spinania się o refleks. Możesz sobie wziąć kawkę albo piwko, grać jedną ręką i na spokojnie planować każdy ruch. Idealne gry do relaksu.:D 1 minutę temu, Reddzik napisał(a): Ja też lubię turówki, można podumać, pokombinować. Chyba wezmę Gears Tactic, bo jeszcze nie grałem. SW Zero Company poczeka na swoją kolej. Sprawdź jeszcze Mutant Year Zero: Road to Eden i Marvel’s Midnight Suns - obie mi się bardzo podobały. Ta druga ma trochę zapychaczy pobocznych, ale walka jest świetna, są statusy, są destrukcje otoczenia... i dla fanów bohaterów komiksowych to pozycja obowiązkowa. 1
Jaycob 2 745 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu Racja, to taka udawana turówka, obok porządnej gry strategicznej ona nawet nie stała. Całą grę można przejść na samych unikach i parowaniu. 2
Reddzik 3 899 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu @Jaycob Znam je, Marvel zacząłem ale musiałem odpuścić, chcę wrócić. Mutant, tej nigdy nie instalowałem, mam z jakiegoś bundla, więc za frytki. Gears Tactic może wezmę na później, albo zaś odłożę zakup na późniejszy termin - chyba to trzeba będzie zrobić. Póki co nadrabiam backlog, więc wszystkich nowości w najbliższym czasie nie sprawdzę, bo się nie da. Choć Mortal Shell 2 zrobił na mnie wrażenie. 1
Vulc 2 753 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Nie jest zaskoczeniem, że fabularnie gra wygląda raczej przeciętnie, choćby XCOM też nie miał jakiejś specjalnie rozbudowanej i atrakcyjnej tej warstwy. Tutaj szuka się czegoś innego. Za turówkę zawsze plusik. Nie jest tak, że tych gier na rynku brakuje, ale z pewnością nie jest ich za dużo. Tych, które stoją na dobrym poziomie.
Reddzik 3 899 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Tu pewnie fabuła nie będzie wybitna, będzie też gra stricte liniowa, a jedynie walka powinna być tu czymś najlepszym, więc jak ktoś nie lubi tego typu walk, to cóż gra nie zaoferuje tego czego by oczekiwał.
galakty 5 169 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Godzinę temu, KiloKush napisał(a): Najlepszy gatunek gier jak dla mnie. Może i tak, ale SW mi nie pasuje do turówek. Zresztą pod KOTOR to już nic godnego chyba nie wyjdzie
Dresiq 102 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 14 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Przy takim kurestwie cenowym, jakie zastosowano w przypadku tego tytułu, na bank zostanie złamana na premierę, nawet jeśli dorzucą do niej denuvo na ostatnią chwilę. W wersji PC nawet kodu nie ma w środku. Wysyłają na email. W kolekcjonerce. Myślałem o niej póki nie pokazali ceny. Bo tu może być podobnie jak z croc 2 remaster. Kolekcjonerki nie preorderowal nikt, ani jedna osoba. Więc dziś byłbym sam na eBay kto ma takie coś, i sprzedał za dobrą kasę jako unikat. Ale przy takiej cenie preorderu zero company, nawet jak sam jedyny bym to kupił na świecie, zero mowy o jakimś wyjściu na plus. Tutaj limitowana figurka Black series też dużo robi. Mam taką jedną, jedna z pierwszych. Dziś na Amazonie chodzą po 600, na polskim allegro ktoś kupił za 800.
Rekomendowane odpowiedzi