Jaycob 2 745 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Cytat Gra RPG akcji TPP od studia Game Freak, znanego z serii Pokémon. Beast of Reincarnation przenosi nas do postapokaliptycznej Japonii, gdzie przejmujemy kontrolę nad wojowniczką Emmą oraz jej psim towarzyszem Koo i stajemy do walki z istotami siejącymi skażenie w całej krainie. źródło Coś cicho o tej grze w internetach. A imo wygląda naprawdę ciekawie. Jest tu chyba wszystko: postapo, Japonia zarośnięta naturą, ruiny miast, androidy, walki z zmutowanymi roślinami a do tego melancholijna muzyka jak z Automaty. Bardziej japońsko już się chyba nie da. Setting trochę przypomina Horizona. Podoba mi się też system walki - wygląda na połączenie parowania rodem z Sekiro z wyborem umiejętności spowalniającym czas, jak w odświeżonych FF7. I to wszystko od studia, które od dekad tłukło praktycznie wyłącznie Poksy. Widać, że jak dostaną wolną rękę od Nintendo, to potrafią zrobić coś bardziej ambitnego. Premiera: 3 sierpnia 2026 i będzie dostępna w GP day1. Niestety brak polskiej lokalizacji. 2 1
JeRRyF3D 2 115 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca To może być kłopot w odbiorze. Gra wszystkomająca = miszmasz = ja sam nie wiem, jak odbierać ten typ mixu starej Japonii z... robotami, itd. Hmm... 1
slafec 76 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca GP kończy mi się na początku sierpnia i nie zdążyłbym ograć całości, także odpuszczam na premierę. Gra wygląda spoko, kiedyś na pewno sprawdzę.
Jaycob 2 745 Opublikowano 29 Lipca Autor Opublikowano 29 Lipca (edytowane) 43 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): To może być kłopot w odbiorze. Gra wszystkomająca = miszmasz = ja sam nie wiem, jak odbierać ten typ mixu starej Japonii z... robotami, itd. Hmm... Crimson Desert Zobaczymy. Horizon Zero Dawn też był przecież takim dziwnym miksem: mecho-dinozaury w postapo świecie, do których strzelało się z łuków i procy , a jednak się przyjął. Fabuła podobno ma trwać około 40 godzin, co już jest naprawdę sporo. Oby tylko ten czas był sensownie wypełniony, a nie polegał na odbijaniuj jakiś losowych obozów i czyszczeniu mapy z zapychaczy. 8 minut temu, slafec napisał(a): GP kończy mi się na początku sierpnia i nie zdążyłbym ograć całości, także odpuszczam na premierę. Gra wygląda spoko, kiedyś na pewno sprawdzę. Anuluj suba ze zwrotem kasy i wykup nowy. Edytowane 29 Lipca przez Jaycob
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Jak odpaliłem ten Gameplay to od razu mi się rzuciło że to nowe Sekiro ale im dalej tym właśnie widzę że to mix wszystkiego ze wszystkim. rzucę w domu okiem co Demo mówi, ponieważ bardzo szanuję zdanie gościa. 43 minuty temu, Jaycob napisał(a): Anuluj suba ze zwrotem kasy i wykup nowy. Podobno idzie, ale to musi być bardzo mała aktywność na koncie Ehh gdzie te czasy gdzie UGP było za 4 zł
Jaycob 2 745 Opublikowano 29 Lipca Autor Opublikowano 29 Lipca (edytowane) Może już zablokowali tę możliwość, bo nie mam takiej opcji. Jednak na 100% dało się tak zrobić i sam wielokrotnie z tego korzystałem: przechodziłem gry, a potem anulowałem subskrypcję ze zwrotem kasy. BTW gra nie kosztuje full price, na kluczykach za ~170 złociszy. Edytowane 29 Lipca przez Jaycob 1
slafec 76 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Tyle lat korzystam z GP i nie miałem pojęcia o takim tricku Ale akurat tym razem kod dostałem gratis przy zakupie sprzętu, więc nie ma możliwości zwrotu.
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Ja pamiętam jak nawaliłem UGP na 3 lata za jakieś 180 zł... a pograłem... może ze 20h w FH3 i ze 10h w FH4 1
dawidoxx 1 169 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Od której można pykać w game passie, tak samo jak na steam czy wczesniej?
Jaycob 2 745 Opublikowano 3 Sierpnia Autor Opublikowano 3 Sierpnia Chyba później. Steam pokazuje 7h, a GP 14h.
Reddzik 3 899 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Na GMG za 159zł wyprzedane. Nie jestem zdecydowany, a po drugie ostatnio nadrabiam inne gry. Widziałem kawałek gameplayu na yt benchmark kart, to może być fajna gierka.
j4z 1 873 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia (edytowane) W dniu 29.07.2026 o 12:48, Jaycob napisał(a): Może już zablokowali tę możliwość, bo nie mam takiej opcji. Jednak na 100% dało się tak zrobić i sam wielokrotnie z tego korzystałem: przechodziłem gry, a potem anulowałem subskrypcję ze zwrotem kasy. BTW gra nie kosztuje full price, na kluczykach za ~170 złociszy. To Ty jesteś tym gościem, co tak się triggeruje, jak ktoś tylko wspomni o piratach? Edytowane 3 Sierpnia przez j4z
Grolshek 1 272 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Język polski nie jest obsługiwany. Dziękuję. Do widzenia. 2
Element Wojny 5 345 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia (edytowane) Opinie ogrywających "demo" są bardzo mieszane, większość pisze że to ułomna wersja Stellar Blade. Edytowane 3 Sierpnia przez Element Wojny
samsung70 374 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia (edytowane) 1 godzinę temu, j4z napisał(a): To Ty jesteś tym gościem, co tak się triggeruje, jak ktoś tylko wspomni o piratach? haha! nie wiem czy to on czy nie, ale na pewno się udzieli- będziesz wiedział, ja nawet wycieczki osobiste doistaję jak mówię, że grałem na legicie:D trigger incoming edyt nie! to na bank nie jest @Jaycob, w ogole przeciez on sam mowi o walku na ogranie za free, wiec wtf to chyba bedzie dawidoks Edytowane 3 Sierpnia przez samsung70
ODIN85 4 926 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia 3 godziny temu, dawidoxx napisał(a): Od której można pykać w game passie, tak samo jak na steam czy wczesniej? Tak ciężko odpalić apkę xboxa? Tam jest zawsze podana konkretna data i godzina.
Lypton 1 261 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Godzinę temu, Element Wojny napisał(a): Opinie ogrywających "demo" są bardzo mieszane, większość pisze że to ułomna wersja Stellar Blade. Game Freak nie pierwszy raz próbuje zrobić coś poza Poksami i do tej pory wychodziło średnio. Wygląda na to, że passa podtrzymana.
dawidoxx 1 169 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia (edytowane) 39 minut temu, ODIN85 napisał(a): Tak ciężko odpalić apkę xboxa? Tam jest zawsze podana konkretna data i godzina. Nie zesraj się tam Odin... Zapytałem bo na apce xboxa pokazuje ponad 11h do startu a na steam jest 4 więc są zupełnie inne godziny startu także pytam, bo może ktoś wie lepiej. Edytowane 3 Sierpnia przez dawidoxx 2
Jaycob 2 745 Opublikowano 3 Sierpnia Autor Opublikowano 3 Sierpnia Wszędzie jest tak samo: Cytat Official Release Time: 00:00 UTC on August 4th August 4th @ 00:00 UTC is the release time we announced and set across all platforms. However, an unknown error is causing the unlock time to be displayed incorrectly on the Steam store page. We have reached out to Valve to get help fixing this. Sorry for the confusion. Regional release times: Aug 3 @ 17:00 PDT Aug 3 @ 20:00 EDT Aug 3 @ 21:00 BRT Aug 4 @ 01:00 BST Aug 4 @ 02:00 CEST Aug 4 @ 03:00 EEST Aug 4 @ 08:00 CST Aug 4 @ 09:00 JST Aug 4 @ 10:00 AEST https://steamcommunity.com/app/2001760/discussions/0/583930224335558116/
j4z 1 873 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia @samsung70 tak między nami Ci powiem, iż zauważyłem, że dużo z tych krzykaczy jest hipokrytami.
Jaycob 2 745 Opublikowano 3 Sierpnia Autor Opublikowano 3 Sierpnia "Tak między nami” na forum publicznym, trochę to zabawne. BTW post z Reddit: Recykling bossów, powtarzalna muzyka, słaba eksploracja i mała różnorodność przeciwników... No nie brzmi to dobrze. 1
slafec 76 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia W sumie zabawne, że jest hejt na pudełka, że to niby przez nie gry wyciekają i są spoilery przed premierą, a tu elegancko na PC piraci grają od jakiegoś czasu i jeszcze recenzji udzielają 1
Rekomendowane odpowiedzi