Wu70 1 092 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu 11 minut temu, Mar_s napisał(a): I jeszcze kurna agenci z Pjura się pojawili, piąta kolumna Oktaby... Czy ITH też ma swoją komórkę wywiadowczą? Rekrutujecie? Mogę obsługiwać agentów AI 52 minuty temu, Lameismyname napisał(a): SEO Właścicieli z pewnością nie interesuje SEO forum, nie ma co tracić energii na ten temat 1
tomcug 4 175 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu Teraz, Wu70 napisał(a): Czy ITH też ma swoją komórkę wywiadowczą? Nie planujemy 1
sideband 3 410 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu Trzeba,być niezłym odklejeńcem by tak latać po portalach i patrzeć gdzie ile jest komentarzy i kto dostał karte, a kto nie Techpowerup wcale nie ma dużo komentów pod testami, a pewnie ma więcej odsłon niż jakikolwiek portal z PL.
Lameismyname 4 331 Opublikowano 38 minut temu Opublikowano 38 minut temu 4 minuty temu, Wu70 napisał(a): Właścicieli z pewnością nie interesuje SEO forum, nie ma co tracić energii na ten temat Tylko nie wiem czy rozumiesz, że forum i portal są na tej samej domenie. Jedno ma wpływ na drugie. Portal oberwie mocnym rykoszetem. 4 minuty temu, j4z napisał(a): @Lameismyname rip ith I właśnie na to chcę każdemu zwrócić uwagę
Kadajo 10 780 Opublikowano 37 minut temu Opublikowano 37 minut temu 6 minut temu, tomcug napisał(a): Nie planujemy Idziemy z duchem czasu i budujemy flotę dronów. Nie będzie zlituj się
Seyren 33 Opublikowano 36 minut temu Opublikowano 36 minut temu 9 godzin temu, tomcug napisał(a): Czytelnikiem owszem jesteś, ale konkurencji i z Laba nie przyszedłeś 1
Rekomendowane odpowiedzi